Big Bang! 0 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Wczoraj nie mogłem zasnąć. Co chwile w oddali słychać było wyrzutnie. Dosłownie co 5 minut coś leciało w niebo. Czułem się jak w noc przed sylwestrem. Klimat czuć bardzo ja tez się rozkręcam. Tak bardzo kusi mnie żeby coś odpalić, lecz wole zostawić sobie więcej na 31. Cytuj
oloj 0 Opublikowano 29 Grudnia 2013 U mnie słychać głównie z pobliskich osiedli. Ja oczywiście puszczam petardy, ubyło również 5 cyrkoblitzów, a wczoraj pod wieczór kupiłem z kumplem wyrzutnię w pobliskim sklepie i jak na 9 strzałów i 17mm kalibru to strzelała świetnie. No i kostka zrobiła mi smaka i pusciłem (co prawda miał być na 12 w sylwestra) Jednego rzymiaka TXC861 PHOENIX. A On jeszcze lepszy od tej wyrzutni, bo wysoko leciał Cytuj
MrArlo12 1 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Wczoraj widziałem rakiety, widziałem z 20 metrów jak gośc strzelał ze 4 szelki z moździerza, a tak to petardy słychać bez przerwy Cytuj
brydzio12346 3 Opublikowano 29 Grudnia 2013 U mnie już teraz codziennie rakiety , petardy , wyrzitnie itp . Coś mi się wydaje , że ten sylwester będzie mega głośny , wiecej osób strzela niż w poprzednim Cytuj
Karolcia11 3 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Teraz już standardem są huki co 15-20 minut, a wczoraj ktoś odpalił 2 wyrzutnie pod rząd. Niestety blok mi zasłaniał widok. ;-; Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgadzm się tez mi się wydaje,że ten Sylwester może być głośniejszy.W tamtym roku przed Sylwestrem praktycznie nie było słychać nic a w tym jest naprawdę bombowo :xmas_smile: Cytuj
Dejwid 0 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Praktycznie w całej Bydgoszczy słychać wystrzały rożnych petard. O różnych godzinach Cytuj
bungar 0 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Czekam niech się ściemni to dzisiaj prócz hukowych puszczę jakieś cyrko i rakiete albo rzymiaka ;d Cytuj
mateyek24 0 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Ja dzisiaj jakieś małe rzymiaki i kilka petard. Może bym jakąś rakietę odpalił, tak żeby przybliżyć sylwestra Cytuj
marcelfajerwerki 0 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Szedłem dzisiaj z koleżanką do domu i ktoś odpalił fajną rekiety naprzeciwko mnie potem ktoś zaczą 6 pięknych rakiet strzelać 2 moździerze oraz 1 wyrzutnie 16 strzałową (podejrzewam , że to chyba była bing bang Mars ) Cytuj
capodanno 37 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Tutaj zaskoczenie - dzisiaj widziałem tylko trzy rakiety, a poza tym cicho! Cytuj
michal55 0 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Ja już dzisiaj widziałem spokojnie 10 wyrzutni przez godzinę. Dwie nawet dość konkretne po ok. 40 strzałów. Pozdrowienia i szczęśliwego Nowego Roku! EDIT 18:50: No i piękny pokaz kilku dość dużych wyrzutni oraz bardzo efektownej wysokiej fontanny przed moim blokiem zakończony Cytuj
Camel 0 Opublikowano 31 Grudnia 2013 kurde wbija jak szaleni cofila jakies strzaly i janie bede gorszy odpale kilka fp3 xd Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 31 Grudnia 2013 słychac i to jak kurde co chwile a to rakieta a to kostki jakies petardy itd Cytuj
BuLi 0 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Jak na razie widziałem: 3x JW90 2x Saturn missles 100sh 1x Song kilka JW07 1x EP-4006E Bodajże 4x Szelki różnego rodzaju ( w tym kilka ogromnych efektów tj. Red Wave ) XXX PETARD Achtungi w koszach na smieci ( małe ) 1x ARON A ja odpaliłem ( po przypale z policją ) ARON JUMBO JET x4 FP3X x3 Szelka czerwona z moździerza biedronkowego. Pozdrawiam Buli Cytuj
Injektor 0 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Tyle tego nakupywalem że aż nie chce mi sie już stać i strzelać non stop. mUSIAŁEM PRZERWĘ ZROBIĆ Cytuj
Pitbullsoldier 2 Opublikowano 14 Października 2014 U mnie nie daleko jest karuzela CZasami coś sobie strzelą hehe Cytuj
abuk 30 Opublikowano 6 Listopada 2014 Ktoś przed chwilą odpalił jakąś kostkę 25 sh. Nigdy o tej porze jeszcze nic u mnie nie było słychać, żadnego święta dzisiaj nie ma, normalny dzień roboczy... Łódź pozdrawia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi