Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj nie mogłem zasnąć. Co chwile w oddali słychać było wyrzutnie. Dosłownie co 5 minut coś leciało w niebo. Czułem się jak w noc przed sylwestrem. Klimat czuć bardzo ja tez się rozkręcam. Tak bardzo kusi mnie żeby coś odpalić, lecz wole zostawić sobie więcej na 31.

• Odpowiedzi 850
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

U mnie słychać głównie z pobliskich osiedli.

Ja oczywiście puszczam petardy, ubyło również 5 cyrkoblitzów, a wczoraj pod wieczór kupiłem z kumplem wyrzutnię w pobliskim sklepie i jak na 9 strzałów i 17mm kalibru to strzelała świetnie. No i kostka zrobiła mi smaka i pusciłem (co prawda miał być na 12 w sylwestra) Jednego rzymiaka TXC861 PHOENIX. A On jeszcze lepszy od tej wyrzutni, bo wysoko leciał :)

Opublikowano

Wczoraj widziałem rakiety, widziałem z 20 metrów jak gośc strzelał ze 4 szelki z moździerza, a tak to petardy słychać bez przerwy :)

Opublikowano

U mnie już teraz codziennie rakiety , petardy , wyrzitnie itp . Coś mi się wydaje , że ten sylwester będzie mega głośny , wiecej osób strzela niż w poprzednim :)

Opublikowano

Teraz już standardem są huki co 15-20 minut, a wczoraj ktoś odpalił 2 wyrzutnie pod rząd. Niestety blok mi zasłaniał widok. ;-;

Opublikowano

Zgadzm się tez mi się wydaje,że ten Sylwester może być głośniejszy.W tamtym roku przed Sylwestrem praktycznie nie było słychać nic a w tym jest naprawdę bombowo :xmas_smile:

Opublikowano

Praktycznie w całej Bydgoszczy słychać wystrzały rożnych petard. O różnych godzinach :)

Opublikowano

Czekam niech się ściemni to dzisiaj prócz hukowych puszczę jakieś cyrko i rakiete albo rzymiaka ;d

Opublikowano

Ja dzisiaj jakieś małe rzymiaki i kilka petard. Może bym jakąś rakietę odpalił, tak żeby przybliżyć sylwestra :)

Opublikowano

Ja dzisiaj znowu widziałem Bazooke tyle że Bazooke 4.

Opublikowano

Swarzędz, Poznań wszędzie huki!! Siabadabada.....

Opublikowano

Szedłem dzisiaj z koleżanką do domu i ktoś odpalił fajną rekiety naprzeciwko mnie potem ktoś zaczą 6 pięknych rakiet strzelać 2 moździerze oraz 1 wyrzutnie 16 strzałową (podejrzewam , że to chyba była bing bang Mars )

Opublikowano

Tutaj zaskoczenie - dzisiaj widziałem tylko trzy rakiety, a poza tym cicho!

Opublikowano

Ja już dzisiaj widziałem spokojnie 10 wyrzutni przez godzinę. Dwie nawet dość konkretne po ok. 40 strzałów. Pozdrowienia i szczęśliwego Nowego Roku! :)

EDIT 18:50:

No i piękny pokaz kilku dość dużych wyrzutni oraz bardzo efektownej wysokiej fontanny przed moim blokiem zakończony :)

Opublikowano

kurde wbija jak szaleni cofila jakies strzaly :D i janie bede gorszy odpale kilka fp3 xd

Opublikowano

Jak na razie widziałem:

3x JW90

2x Saturn missles 100sh

1x Song

kilka JW07

1x EP-4006E Bodajże

4x Szelki różnego rodzaju ( w tym kilka ogromnych efektów tj. Red Wave )

XXX PETARD

Achtungi w koszach na smieci ( małe )

1x ARON

A ja odpaliłem ( po przypale z policją )

ARON

JUMBO JET x4

FP3X x3

Szelka czerwona z moździerza biedronkowego.

Pozdrawiam Buli :)

Opublikowano

u mnie strzelają juz od rana zara ide strzelac hukowymi :D

Opublikowano

Od samego rana bez przerwy strzelają , czuć klimacik ;)

Opublikowano

Tyle tego nakupywalem że aż nie chce mi sie już stać i strzelać non stop. mUSIAŁEM PRZERWĘ ZROBIĆ

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

U mnie nie daleko jest karuzela :D CZasami coś sobie strzelą hehe :D

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ktoś przed chwilą odpalił jakąś kostkę 25 sh. Nigdy o tej porze jeszcze nic u mnie nie było słychać, żadnego święta dzisiaj nie ma, normalny dzień roboczy... Łódź pozdrawia :D

Opublikowano

w czechowicach słychać bo ja strzelam