Krystian Piro 0 Opublikowano 6 Listopada 2014 W Kielcach słychać i to ostro bo z kolegą PiroManiaHD strzelamy, niedługo filmiki :xmas_happy: Cytuj
pirovskyyy 0 Opublikowano 6 Listopada 2014 W Kielcach słychać i to ostro bo z kolegą PiroManiaHD strzelamy, niedługo filmiki :xmas_happy:/> Wrzucaj te filmiki bo nudy Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 6 Listopada 2014 Wrzucaj te filmiki bo nudy Telefon na gwarancji. :xmas_sad: Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 6 Listopada 2014 Ja dbam z kolegami żeby cicho nie było. Czasami coś po szkole ale najczęściej indiwidualnie z najlepszymi kolegami. A tak to raczej nic zbytnio nie słychać. Cytuj
Kamilox 0 Opublikowano 6 Listopada 2014 U mnie cicho jest Jak zamówię paczkę to zadbam o to żeby po lekcjach było słychać strzały Cytuj
WofT 0 Opublikowano 8 Listopada 2014 Przed chwilą ktoś odpalił kostke ok. 8 strzałów i szelke z moździerza (chyba 2"). Cytuj
sheff 0 Opublikowano 8 Listopada 2014 u mnie też cisza i spokój nic sie nie dzieje pewnie na początku grudnia sie zacznie Cytuj
marcelfajerwerki 0 Opublikowano 9 Listopada 2014 U mnie słchać czasem huki z oddali i ja czasem coś pykne Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 10 Listopada 2014 Głucho wszedzie, cicho wszędzie. Ale co się dziwić, tyle jeszcze czasu do sylwka, od wakacji tylko tak z 4 razy slyszałem jakieś chuki. Była też jakaś seria strzałów jak wyrzutnia ale efektu się nie dopatrzyłem. Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 10 Listopada 2014 Rakieta dzisiaj poleciała jak z kauflanda wracałem :xmas_w00t: Cytuj
Pitbullsoldier 2 Opublikowano 10 Listopada 2014 W gdańsku słychać nie ma co :)Jutro 11.11 więc w stolicy bedzie głośno Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 16 Listopada 2014 Z roku na rok coraz mniej, chyba, że ja nie zwracam na to uwagi Cytuj
michu9712 0 Opublikowano 16 Listopada 2014 Oczywiście, że słychać, ale tylko jak ja strzelam, tak to cicho Cytuj
marcelfajerwerki 0 Opublikowano 22 Listopada 2014 Ostatnio słyszałem jak rakieta idzie w górę i jej huk , ale efektu nie zobaczyłem Cytuj
CinQuXs 0 Opublikowano 23 Listopada 2014 Strzały u mnie można usłyszeć cały rok, lecz ostatnio już jest ich więcej - strzelanie bardziej na dziki niż przed sylwestrem. Dzisiaj strzały można usłyszeć co chwilę bo jest odpust w mojej miejscowości Cytuj
piotrm 2 Opublikowano 24 Listopada 2014 Przed momentem ktoś odpalił rakietę z cracklingiem a po niej petardę Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 24 Listopada 2014 Jak narazie w mojej okolicy cicho jak makiem zasiał, ale ja dziś nadrobiłem i strzeliłem kolka shising crackers + pszczółke z hesttii Cytuj
konrad940 1 Opublikowano 5 Grudnia 2014 W końcu coś ruszyło kilka strzałów w okolicy dzisiaj słyszałem. Cytuj
remik781 0 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Ja byłem dzisiaj troszke pochałasować, i poswiecić rzymiakami, a poza mną to nic nie słychać ;/ Cytuj
Bancobet 0 Opublikowano 5 Grudnia 2014 W niemczech tu gdzie jestem jak do tej pory to cisza, tylko ja cos strzelam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi