Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W Kielcach słychać i to ostro bo z kolegą PiroManiaHD strzelamy, niedługo filmiki :xmas_happy:

• Odpowiedzi 850
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

W Kielcach słychać i to ostro bo z kolegą PiroManiaHD strzelamy, niedługo filmiki :xmas_happy:/>

Wrzucaj te filmiki bo nudy

Opublikowano

Wrzucaj te filmiki bo nudy

Telefon na gwarancji. :xmas_sad:

Opublikowano

Ja dbam z kolegami żeby cicho nie było. Czasami coś po szkole ale najczęściej indiwidualnie z najlepszymi kolegami. A tak to raczej nic zbytnio nie słychać.

Opublikowano

U mnie cicho jest :( Jak zamówię paczkę to zadbam o to żeby po lekcjach było słychać strzały ;)

Opublikowano

Przed chwilą ktoś odpalił kostke ok. 8 strzałów i szelke z moździerza (chyba 2").

Opublikowano

u mnie też cisza i spokój nic sie nie dzieje pewnie na początku grudnia sie zacznie

Opublikowano

Głucho wszedzie, cicho wszędzie.

Ale co się dziwić, tyle jeszcze czasu do sylwka, od wakacji tylko tak z 4 razy slyszałem jakieś chuki. Była też jakaś seria strzałów jak wyrzutnia ale efektu się nie dopatrzyłem.

Opublikowano

Rakieta dzisiaj poleciała jak z kauflanda wracałem :xmas_w00t:

Opublikowano

W gdańsku słychać nie ma co :)Jutro 11.11 więc w stolicy bedzie głośno :)

Opublikowano

Z roku na rok coraz mniej, chyba, że ja nie zwracam na to uwagi :P

Opublikowano

Oczywiście, że słychać, ale tylko jak ja strzelam, tak to cicho

Opublikowano

Ostatnio słyszałem jak rakieta idzie w górę i jej huk , ale efektu nie zobaczyłem

Opublikowano

Strzały u mnie można usłyszeć cały rok, lecz ostatnio już jest ich więcej - strzelanie bardziej na dziki niż przed sylwestrem. Dzisiaj strzały można usłyszeć co chwilę bo jest odpust w mojej miejscowości :D

Opublikowano

Przed momentem ktoś odpalił rakietę z cracklingiem a po niej petardę:)

Opublikowano

A u mnie nic.Może dlatego że mieszkam w Krakowie?

Opublikowano

Nic a nic

Opublikowano

Jak narazie w mojej okolicy cicho jak makiem zasiał, ale ja dziś nadrobiłem i strzeliłem kolka shising crackers + pszczółke z hesttii

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W końcu coś ruszyło kilka strzałów w okolicy dzisiaj słyszałem.

Opublikowano

Ja byłem dzisiaj troszke pochałasować, i poswiecić rzymiakami, a poza mną to nic nie słychać ;/

Opublikowano

W niemczech tu gdzie jestem jak do tej pory to cisza, tylko ja cos strzelam :D