WofT 0 Opublikowano 15 Grudnia 2014 W sobote ktoś odpalił wyrzutnie ok. 25 sh, wczoraj słychać było moździerz i kilka petard (ciche, chyba korsarki). Teraz prawie codziennie ktoś coś odpala. Cytuj
Bandit123 4 Opublikowano 17 Grudnia 2014 wczoraj ktoś odpalił 5 wyrzutni jedna po drugiej poza tym i ja co trochę coś pohałasuję :xmas_laugh: Cytuj
capodanno 37 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Nowy Sącz żyje! Przed chwilą słyszałem dużą wyrzutnię, wczoraj ktoś strzelił kostkę 7 strzałów i słychać petardy. Cytuj
Kamilox 0 Opublikowano 17 Grudnia 2014 U mnie już codziennie huki słychać, od czasu do czasu nawet wyrzutnie lub rakietkę ktoś odpali. Słychać że ten dzień jest już blisko Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Nowy Sącz żyje! Przed chwilą słyszałem dużą wyrzutnię, wczoraj ktoś strzelił kostkę 7 strzałów i słychać petardy. To może mnie słyszysz bo ostatnio poszło sporo dobrych, głośnych petard i echo niosło się naprawdę długo. Ja jak wracałem z zajęć dodatkowych to w środku miasta na wyskiej górce widziałem jakąś rakiete i pojedynczy strzał (pewnie moździerz). A do tego kilka huków. PS. Capodanno też coś odpal to może usłsze ;-). Cytuj
ZawodowyFMX 0 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Nareszcie ! Moje osiedle żyje ! Od kilku lat już nie słyszałem tyle huku 12 dni przed sylwestrem Cytuj
TomekNysa 3 Opublikowano 19 Grudnia 2014 U mnie słychać, ale tylko jak ja ze znajomymi coś puszczę. Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 19 Grudnia 2014 12 dni do sylwestra cisza :christmasexclaim: :christmasexclaim: Cytuj
ArbTree 67 Opublikowano 19 Grudnia 2014 12 dni do sylwestra cisza :christmasexclaim:/> :christmasexclaim:/> To jest Andrzejku cisza przed burzą U mnie rok temu podobnie było (teraz zresztą też, może jakieś pojedyncze huki na 3-4 dni ), a o 24 OGIEŃ Piro się ludziom nie kończyło Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Ja wczoraj tak o godzinie 21:00 oglądałem film w salonie który ma batdzo duże okno tarasowe zaraz obok telewizji i widać bardzo dużo. Oglądam a tu nagle piękna rakieta lub moździerz wybucha na wielką czerwono-zieloną peonie. Dźwięk doszedł do mnie dopiero po 4 sekundach. Widać że Nowy Sącz żyje. Cytuj
WojtekPirotechnik 0 Opublikowano 20 Grudnia 2014 U mnie niesamowicie słychać.Co 5 minut jakiś huk.Jestem w szoku bo nigdy tylu huków nie słyszałem.Moja miejscowość liczy ok.15 tysięcy mieszkańców także tym bardziej jestem zdziwiony, ale chyba wszystko dlatego, że pojawiły się fajerwerki w marketach.Normalnie u mnie teraz jest jak 30 grudnia...Nie ma odrobiny przesady w tym, że co 5 minut huk.Wczoraj(można powiedzieć dzisiaj) nawet przed 01:00 ktoś strzelił coś. Cytuj
Bartosz 43 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Osiedle Wrzeciono na warszawskich Bielanach coraz głośniejsze Wczoraj jeszcze niemrawo ale dzisiaj huku więcej, a i nawet ktoś pokusił się o odpalenie kostki. Nie da się ukryć, że sylwek coraz bliżej! Cytuj
FIREWORKSmaN772 0 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Ogólnie to teraz często słychać hukowe, najczęściej jak się ściemni. Dzisiaj z godzinę temu poszedłem odpalić 3 bączki z Jorge JM04 no i zrobiłem to, ale nieźle się nagimnastykowałem, żeby je odpalić Po odpaleniu zaczęła mnie gonić jakaś banda chłopów i cały czas nawalali korsarzami i FP3 :christmascool: :christmasexclaim: Cytuj
Nowak 11 Opublikowano 20 Grudnia 2014 u mnie tez sie rozkreca wiara od kilku dni, jak nigdy ;] dzis duzo razy bylo huk slychac. wydawalo mi sie ze kilka hukowych i rakiety. Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 22 Grudnia 2014 U mnie to ostro, ja co dzień piccolaki puszczam, a inni to wyrzutnie :xmas_biggrin: Cytuj
PiroManiaHD 0 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Dziś byłem w pobliskim sklepie i jakiś żul odpalał petardy i darł się na cały głoś wesołych świąt Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Dziś byłem w pobliskim sklepie i jakiś żul odpalał petardy i darł się na cały głoś wesołych świąt Hahaha, really ? :xmas_laugh: Cytuj
marcelfajerwerki 0 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Od dzisiaj chyba zaczeli .Co jakieś mniej więcej 5 minut huk słychać ... Teraz ja ide postrzelac xd Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi