mtszk781 1 Opublikowano 23 Grudnia 2014 To i tak masz fajnie, u mnie na wsi to dopiero 31 trochę strzelają.. Cytuj
Pitbullsoldier 2 Opublikowano 23 Grudnia 2014 U mnie inaczej niż rok temu,w tym przynajmniej coś słychać gdzieś ktoś jakaś kostke odpali dzieciaki się bawią picollo hehe :xmas_laugh: Cytuj
PiroFil 0 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Dzisiaj chyba dopiero zaczęli :fireworks:/> nawet słyszałem jakąś kostke chyba 16 sh :P/> Cytuj
Bambo 0 Opublikowano 23 Grudnia 2014 U mnie na osiedlu co chwile słychać że ktoś strzela i to już od kilku dni.Dzisiaj ktoś odpalił saturn jakieś petardy kostke i rakiete. Wesołych świąt! Cytuj
blubencjusz 1 Opublikowano 24 Grudnia 2014 ktoś już u mnie na wsi odpalił jakąś kostke :)/>/> W dzień ? U mnie cisza , raz na dwa dni może jakąś petardę da się usłyszeć. Cytuj
XenonFajerwerki 0 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Wieszałem dziś cały ranek ozdoby świąteczne, i powiem ze jestem zaskoczony tym co słyszałem. Pomimo iż jeszcze połowa marketów z mojego miasta nie wypościła swoich artykułów piro. To słychać od czasu co nieco, a nie mieszkam w centrum. :xmas_tongue: Cytuj
PyroPiotr 0 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Ktoś przed chwilą odpalił kostkę 16sh. Efekt podobny do kasjopeji Zaczyna się Cytuj
Bancobet 0 Opublikowano 24 Grudnia 2014 w gliwicach coraz glosniej. kilka rakiet widzialem dzis Cytuj
kamz 0 Opublikowano 24 Grudnia 2014 W dzień ? U mnie cisza , raz na dwa dni może jakąś petardę da się usłyszeć. gdzie w dzień -.- Cytuj
Pitbullsoldier 2 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Strzelanie w wigilie to przesada trochę jak dla mnie :xmas_ohmy: Cytuj
Dejwid 0 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Na fordonie przedpołudniem pojedyncze strzały. Obecnie ulewa w Bydgoszczy. Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 24 Grudnia 2014 A no słychać ktoś godzinkę temu odpalił bodajże 6 albo 9 strzałową kostkę Cytuj
konrad940 1 Opublikowano 24 Grudnia 2014 U mnie też słychać poszło kilka rakiet i sam odpowiedziałem dwoma. Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 24 Grudnia 2014 U mnie to można powiedzieć że sylwester, ludzie starsi i dzieci wychodzą hukowe nawalają cały czas ! Ja też dziś Dum bum, RC5, x3 grom 2 i x3 rc3 odpaliłem Cytuj
FIREWORKSmaN772 0 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Dosłownie przed chwilką ktoś odpalił jakąś kostkę 9sh czy coś w tym stylu Cytuj
Marcin_Pce 2 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Słychać słychać Wczoraj późnym wieczorem ktoś w oddali odpalił kostkę większego kalibru. A od początku grudnia słychać pojedyncze wybuchy fp3 itd. Cytuj
abuk 30 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Nareszcie coś się ruszyło! Jestem u dziadków w Ostrowie Wlkp. Najpierw poszła jakaś mała kostka, ale ludzie zaczęli odpowiadać i przed chwilą ktoś odpalił wyrzutnię 25 sh w FANie bardzo blisko mnie ^^ W Łodzi podobno też coś się ruszyło,zaczynam czuć ten klimat i lecę odpowiedzieć kilkoma rakietami które przezornie wziąłem z domu Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Co chwile słysze i widzę rakiety dużego kalibru :xmas_biggrin: + jakieś petardy czuć klimat oby tak dalej :xmas_laugh: Cytuj
szymon_274 0 Opublikowano 25 Grudnia 2014 u mnie przestało wiać i czuje sie juz jak w noc sylwestrową, hukom nie ma końca Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi