Pitbullsoldier 2 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Dzisiaj ja odpaliłem kilka danger piromax ktoś mi odpowiedział ,słyszałem jakoś kostke tak to cicho pomino ,że mieszkam w dużym mieście Cytuj
adrian21 4 Opublikowano 24 Grudnia 2015 No no dziś to czuć w powietrzu dają sażnie wyrzutnie rakiety co chwila pięknie Cytuj
Bancobet 0 Opublikowano 24 Grudnia 2015 u mnie caly czas hukowe , rakiety jeszcze nie widzialem Cytuj
Xanter 0 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Wczoraj ktoś odpalił dwie wyrzutnie, a tak to od dwóch tygodni tylko jakieś petardy... z roku na rok coraz słabiej. :xmas_dry: Cytuj
PyroMagik 0 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Wczoraj sam postrzelałem ;P parę rakietek z zestawów orion i 2 szeleczki sp 2" poszły a tak to ciszaaa kompletna Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Niestety wokól mnie dalej cisza tylko ja coś wystrzelę. W mojej okolicy tylko ja jestem odważny,wszyscy boją się policji i przed 31 nie strzelają Cytuj
maćko 0 Opublikowano 25 Grudnia 2015 u mnie to caly czas slychac jakies hukowe i od czas do czasu jakies rekiety, mozdzieze ale to ja Cytuj
szymon_274 0 Opublikowano 25 Grudnia 2015 U mnie co kilka minut albo jakiś strzał albo jakaś kostka. Normalnie jak 31 grudnia. Cytuj
Marcin_Pce 2 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Nic. takiej ciszy jak w tym roku nie pamiętam żeby bylo tak cicho. Cytuj
FireGorek1 2 Opublikowano 27 Grudnia 2015 słychać wieczorem pojedyncze strzały.z dnia na dzień słychać zbliżający sie sylwester Cytuj
kubakuba08 0 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Słychać,jak byłem w carrefourze to kolejka do fajerwerek była długa Cytuj
Barpek 0 Opublikowano 27 Grudnia 2015 U mnie już się rozkręcili na całego (Kraków) co chwilę widzę wyrzutnie biedronkowe, 9sh, jak byłem z psem to znalazłem już użytą missle i spooro rakiet. Szykuje się wielkie boom! :xmas_w00t: PS Czy crazy robots/monster mają czerwoną flarę? Bo ktoś właśnie z balkonu rzucił i huknęło aż miło :xmas_laugh: Cytuj
Pawlak 0 Opublikowano 27 Grudnia 2015 We Władysławowie cicho. Jedna petarda na cały dzień. Z roku na rok gorzej. Tylko ja chyba straszę w tym mieście ludzi petardami z okna Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Bartek, tak mają czerwoną flarę :xmas_happy: U mnie to kostkami walą jak nie wiem :xmas_tongue: Cytuj
Marcin_Pce 2 Opublikowano 27 Grudnia 2015 We Władysławowie cicho. Jedna petarda na cały dzień. Z roku na rok gorzej. Tylko ja chyba straszę w tym mieście ludzi petardami z okna Dużo bym dał żeby tam teraz tą ciszę zakłócić DO LATA JEDNAK DALEKO Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi