Tednick 3 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Panowie , sorki za offtop , ale czy istnieje jeszcze jakiś sklep online , który po dzisiejszym zamówieniu dośle mi towar kurierem ?????? Cytuj
EmirOmar 0 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Przed chwilą wyszedłem popuszczać motylki, bączki, kulki cracklingowe i małe rzymiaki, postrzelać pikolakami. Z daleka słychać co minutę piratki i korsarze. Raz na jakieś 10 minut gdziś poleci rakieta lub rzymiak. Co 2 godz. jakaś kostka, więc jak na 25-tysięczne miasto nie jest źle. Cytuj
szymon_274 0 Opublikowano 31 Grudnia 2015 31 grudnia, godzina 17:00 a po wyjściu na dwór... wystarczy wyjąć szampana i w sumie można świętować. Żeby tylko coś ludziom na godzinę 0 zostało, hehe. Cytuj
Resist 0 Opublikowano 31 Grudnia 2015 U mnie masakra. Cały dzień nic. Może jeden raz słyszałem jakiś huk. Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 31 Grudnia 2015 U mnie masakra. Cały dzień nic. Może jeden raz słyszałem jakiś huk. To gdzie ty mieszkasz? U mnie na wsi i wokół jest tak głośno,że jeszcze takiej ilości wyrzutni i petard nie widziałem bądź nie słyszałem. Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Ja dzisiaj i wczoraj po jednym cyrcoblitzu z triplexa a tak to ciisza jak narazie. Cytuj
mlody712 0 Opublikowano 2 Grudnia 2016 u mnie też puki co cisza :xmas_sad: jedynie ja odpaliłem 3 szt 859 w tamtym tyg :xmas_happy: Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Nic a nic nie słychać cisza ale dziś mam zamiar odpalić po 1 szt Sky Rockets (crackling), małego cyrko z triplexa i karabinek 40 sh. Cytuj
Daxler12 1 Opublikowano 3 Grudnia 2016 U mnie na razie nic ale nie ma co się dziwić dopiero początek grudnia :xmas_happy: Cytuj
Mouthes 7 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Ja słyszę w oddali same hukowe, a tak to tylko ja z sąsiadem strzelam Cytuj
KrychFire 109 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Od czasu do czasu słyszę same hukowe , a 2 tygodnie temu poleciała 100sh Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Na dziś 10szt prtard zeszłorocznych z zestawu hestii:) w okolicy słyszalne na 100% Edit.. Wlasnie ktoś strzelił 2 petardy wiec odpowiedziałem Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Dają o sobie znać właśnie poszła gruba kostka 49 sh. w odwecie poszedł cyrkoblitz od komety niby nic ale zawsze coś. ! Cytuj
giohi 0 Opublikowano 4 Grudnia 2016 U mnie już się rozkręcili na całego (Kraków) co chwilę widzę wyrzutnie biedronkowe, 9sh, jak byłem z psem to znalazłem już użytą missle i spooro rakiet. Szykuje się wielkie boom! :xmas_w00t: PS Czy crazy robots/monster mają czerwoną flarę? Bo ktoś właśnie z balkonu rzucił i huknęło aż miło :xmas_laugh: To akurat byłem ja :xmas_smile: Cytuj
kubakuba08 0 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Dziś usłyszałem jakąś wyrzutnie około 16sh,i huki petard,ludzie powoli sobie przypominają,że sylwester się zbliża. Cytuj
PyroPiotr 0 Opublikowano 5 Grudnia 2016 U mnie narazie cicho aż dziwne. Co roku coś się działo. Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Masakra :o U mnie totalna pustynia ! Ale to cisza przed burzą.... Bo to co odwale w sylwestra to przerośnie wszystko Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 6 Grudnia 2016 U mnie wczoraj jakoś wieczorem ulice dalej odpalono wyrzutnie Saturn missile 25sh i jakieś mocniejsze petardy typu korsarz. Cytuj
ArbTree 67 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Słychać już od dłuższego czasu w dzień huki , wieczorami rakiety nawet baterie duże lecą Także u mnie już się robi fajny klimacik . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi