Bartekpirotechnik 0 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Dzisiaj 3 kostki poleciały 2 chyba 25sh 3 jakaś większa coś koło 40-50 sh i sporo hukowych :christmascool: :christmascool: Cytuj
Piotr1 0 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Nic od 2 dni nie ma niczego jakoś tak dziwnie Pozdrawiam z Ustrzyk Dolnych Cytuj
michal55 0 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Dziś również trochę się podziało, jakaś wyrzutnia poszła, pojedyncze rakiety no i trochę hukówek Cytuj
adrian21 4 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Okolice Wrocławia naprawdę jestem w szoku, od 2 dni jest na co popatrzeć Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Cisza ja odpaliłem dziś wyrzutnie Planet z Biedronki Cytuj
Picollac32 0 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zabawa sie zaczyna! Na początek keller kalejdoskop-efekt nawet zaskoczył. To dopiero start także zróbcie HAŁAS Pozdrawiam Cytuj
michal55 0 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Wow! Jestem w kompletnym szoku co w tym roku się wyprawia u mnie! Nigdy nie było tak głośno i kolorowo! Non-stop lecą jakieś wyrzutnie, kilka bezpośrednio pod moim blokiem. Są moździerze, piękne szelki. Rzymiaki także. No i oczywiście mnóstwo hukowych. Naprawdę jest na co popatrzeć :xmas_w00t: Cytuj
Merik 1 Opublikowano 31 Grudnia 2016 U mnie to samo . Od 18 bez przerwy jest konkret, którego nie było w latach poprzednich:P Cytuj
marcelfajerwerki 0 Opublikowano 8 Listopada 2017 Coś powoli już słychac , mam nadzieje ze bedzie lepiej Cytuj
SzymonXVX 8 Opublikowano 8 Listopada 2017 Gdynia cisza kompletna, nic a nic, zresztą się nie dziwie bo to dopiero listopad A wy chłopaki już mówicie ze się zaczyna u was pomału Cytuj
Czołgista 0 Opublikowano 8 Listopada 2017 W Poznaniu co jakiś czas słychać już wyrzutnie czy jakie petardy Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 8 Listopada 2017 U mnie tylko raz coś usłyszałem, jakaś rakieta. Ta to cisza totalma chyba że ja testy nagrywam Cytuj
R@zer 0 Opublikowano 16 Listopada 2017 Ja strzelam od dobrych kilku tygodni ale tak co kilka dni słychać u mnie serię wybuchów i strzelam nie tylko ja Cytuj
Tuba 0 Opublikowano 18 Listopada 2017 U mnie w mieście dzieci tylko piccolakami strzelają ale ostatnio ktoś odpalił całkiem fajną kostkę . Cytuj
capodanno 37 Opublikowano 18 Listopada 2017 W ciągu ostatniej godziny słyszałem dwie wyrzutnie! Niestety tylko słyszałem,bo jest dosyć mglisto i widoczność jest zła. Wyraźne było jednak, że jedna z odpalonych pozycji miała duży kaliber, co wnioskuję po głębokim dźwięku. Czyżby strzelanie w moim mieście miało się już rozpoczynać? Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 18 Listopada 2017 Słychać pojedyncze strzały w oddali (mocne) a weekend zawsze leci jakaś kostka mała Cytuj
Merik 1 Opublikowano 13 Grudnia 2017 U mnie koniec listopada/ początek grudnia to konkretnie. Codziennie wieczorem słyszałem a czasem nawet widziałem jakaś wyrzutnie lub pojedyncze rakiety już o jakiś mocniejszych petardach nie mówiąc ale jakoś od tygodnia totalna cisza. Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 14 Grudnia 2017 U mnie też zamuła w tej kwestii.Jak ja nie strzelę to nikt nie strzeli Cytuj
kubakuba08 0 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Fajerwerki w części marketów już są,to zaczęli strzelać.Ja na razie od czasu do czasu jakąś hukową odpalę.Jeszcze kilka dni i mam nadzieję,że zaczną porządnie strzelać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi