Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj 3 kostki poleciały 2 chyba 25sh 3 jakaś większa coś koło 40-50 sh i sporo hukowych :christmascool: :christmascool:

• Odpowiedzi 850
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

U mnie huk za hukiem dziś a w oddali masę błysków :):fireworks:

Opublikowano

Nic od 2 dni nie ma niczego jakoś tak dziwnie

Pozdrawiam z Ustrzyk Dolnych

Opublikowano

Dziś również trochę się podziało, jakaś wyrzutnia poszła, pojedyncze rakiety no i trochę hukówek :)

Opublikowano

Okolice Wrocławia naprawdę jestem w szoku, od 2 dni jest na co popatrzeć :67675:

Opublikowano

Cisza ja odpaliłem dziś wyrzutnie Planet z Biedronki

Opublikowano

Zabawa sie zaczyna! Na początek keller kalejdoskop-efekt nawet zaskoczył. To dopiero start także zróbcie HAŁAS Pozdrawiam

Opublikowano

Wow! Jestem w kompletnym szoku co w tym roku się wyprawia u mnie! Nigdy nie było tak głośno i kolorowo! Non-stop lecą jakieś wyrzutnie, kilka bezpośrednio pod moim blokiem. Są moździerze, piękne szelki. Rzymiaki także. No i oczywiście mnóstwo hukowych. Naprawdę jest na co popatrzeć :xmas_w00t:

Opublikowano

U mnie to samo :D. Od 18 bez przerwy jest konkret, którego nie było w latach poprzednich:P

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Magia 500+ :D

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Coś zaczyna być słychać jak i widać ;)

Opublikowano

Gdynia cisza kompletna, nic a nic, zresztą się nie dziwie bo to dopiero listopad :P A wy chłopaki już mówicie ze się zaczyna u was pomału :)

Opublikowano

W Poznaniu co jakiś czas słychać już wyrzutnie czy jakie petardy ;)

Opublikowano

Oczywiście -

:xmas_laugh:
Opublikowano

U mnie tylko raz coś usłyszałem, jakaś rakieta. Ta to cisza totalma chyba że ja testy nagrywam :)

Opublikowano

Ja strzelam od dobrych kilku tygodni ale tak co kilka dni słychać u mnie serię wybuchów i strzelam nie tylko ja :)

Opublikowano

U mnie w mieście dzieci tylko piccolakami strzelają ale ostatnio ktoś odpalił całkiem fajną kostkę .

Opublikowano

W ciągu ostatniej godziny słyszałem dwie wyrzutnie! Niestety tylko słyszałem,bo jest dosyć mglisto i widoczność jest zła. Wyraźne było jednak, że jedna z odpalonych pozycji miała duży kaliber, co wnioskuję po głębokim dźwięku. Czyżby strzelanie w moim mieście miało się już rozpoczynać? ;)

Opublikowano

Słychać pojedyncze strzały w oddali (mocne) a weekend zawsze leci jakaś kostka mała ;)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

U mnie koniec listopada/ początek grudnia to konkretnie. Codziennie wieczorem słyszałem a czasem nawet widziałem jakaś wyrzutnie lub pojedyncze rakiety już o jakiś mocniejszych petardach nie mówiąc ale jakoś od tygodnia totalna cisza.

Opublikowano

U mnie też zamuła w tej kwestii.Jak ja nie strzelę to nikt nie strzeli :!

Opublikowano

Fajerwerki w części marketów już są,to zaczęli strzelać.Ja na razie od czasu do czasu jakąś hukową odpalę.Jeszcze kilka dni i mam nadzieję,że zaczną porządnie strzelać.