Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słychać śniegu nasypało, i ktoś dzisiaj już 6 rakiet odpalił widziałem <!>   ;D

• Odpowiedzi 850
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Przed chwilą w okolicy jakaś wyrzutnia poleciała:)

Opublikowano

Co jakiś czas słychać huk petard a zwłaszcza wieczorami. ;) 

Opublikowano

u mnie w dino się pojawiły fajerwerki to i petardy słychać

Opublikowano

pare wystrzałów dzis słyszałem 

Opublikowano

CIsza na maxxxxaaaa... lecz myślę że po świętach się to zmieni

Opublikowano

U mnie cisza totalna. Raz jedynie słyszałem jak ktoś jakąś  małą  wyrzutnie odpalił. 

Opublikowano

Słychać, nawet wczoraj o północy ktoś 2 kostki odpalił.?

Opublikowano

Ja jeszcze nic nie słyszałem i nie widziałem?.

Opublikowano

W mojej okolicy w noc wigilijną zawsze ktoś strzela. Wieczorem widziałem kilka małych rakiet (jedna z nich miała efekt "uciekających rybek") i widziałem bardzo odległą wyrzutnię, odpaloną gdzieś na górach, tak że widziałem tylko błyskające światło bez huku. Podczas pasterki słyszałem dwie wyrzutnie 19-25 strzałów :)

Opublikowano

U mnie słychać tylko mnie :/ trochę słabo. A mi szkoda szaleć bo oszczędzam na sylwestra wszystko xD

Opublikowano

U mnie można usłyszeć  jak ktoś co 2 tygodnie strzela jakimś emiterem.A widać to było mnie dzisiaj jak odpaliłem motylka i stroboskopa.Od 27 grudnia  jak będzie mi się nudzić to będę strzelał hukowymi.

Opublikowano

Słychać, słychać mocne wybuchy :D

Opublikowano

Ja wczoraj aurore puściłem. Nie wiedziałem że ona ma efekt różnokolorowych gwiazdek. Po za tym cisza. 

Opublikowano

wczoraj wyrzutnia poleciała niedaleko mnie , mam nadzieje ze od jutra niebo zacznie rozbłyskac

Opublikowano

Kilka domów dalej ktoś puścił jakąś wyrzutnie bodajże 16 strzałów ale kaliber 25 lub 30 co mnie ładnie zdziwilo. Tez musiałem czymś strzelić wiec puscilem dwie rakietki xd

Opublikowano

Dziś miałem przyjemność usłyszeć kilka głośnych petard?

Opublikowano

Wczoraj ktoś już nie wytrzymał i odpalał wyrzutnie ;) pewnie będzie tego więcej bo markety rozpoczęły sprzedaż.

P.s.

IMG-20181228-WA0000.jpg

Opublikowano

Jak wczoraj byłem na piwku w plenerze, to już w oddali było widać nieduże kostki (pewnie marketowe :D) Ja sam co wieczór odpalam kilka petard i jakąs rakietkę czy rzymiaka :D Dzisiaj może trochę poszaleję 

Opublikowano

Wczoraj ja strzelałem piro bajerami ,a dzisiaj strzelał sąsiad petardami.Czuć Klimat pomału ?

Opublikowano

Jestem mocno zdziwiony...Dzisiaj mnostwo hukow.. 2 wyrzutnie po zmroku??

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Niestety cisza jak miakiem zasiał u mnie w mieście. Ja też nie walę bo szwagierka urodziła i nie chcę jej dzieciaka straszyć ale na sylwka dam grubo :)

Opublikowano

Warszawa Grochów, o północy jakiś nasz ziomek odpalił wyrzutnie :D