piotrekk95 3 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Czy słychać u was już jakiś huk z oddali a może ktoś odpalał kolorowe fajerwerki ? Cytuj
FireGorek1 2 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Pewnie że słychać, w końcu wielkimi krokami zbliża się sylwester !!B) Cytuj
show of fireworks 0 Opublikowano 19 Grudnia 2011 u mnie sąsiad nawala xD nawet wyrzutnię w sobotę odpalił wariat B)a to gość już jest +35lat nie tam jakiś nastolatek Cytuj
Radeonii 0 Opublikowano 19 Grudnia 2011 u mnie od paru dni co 5/10min słychać strzały U mnie to samo Cytuj
przemol 0 Opublikowano 19 Grudnia 2011 U mnie też chodzą po ulicy jakaś "grupka dzieci sylwestra" i rzucają pikolakami... raz wyszedłem z fp3 small i odpaliłem to stanęli jak wryci a potem but przed siebie Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 19 Grudnia 2011 U mnie już czuć tą magię związaną z wieczornym strzelaniem i hukiem w oddali Cytuj
KrychFire 109 Opublikowano 19 Grudnia 2011 U mnie strzelaji w Sobotę i niedziele Dziś jak szedłem z szkoły to znalazłem rakietkę z Hesti Pozdrawiam KrychFire i Życzę Wesołych Świąt Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 19 Grudnia 2011 u mnie gdzieś tam w oddali słychać nieraz jakiś huk...;/A wql najwięcej to na moi podwórku Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 19 Grudnia 2011 W centrum Krk na razie cisza, ale tutaj tak zawsze, co innego na blokowiskach, gdzie wieczorami jest już dość głośno.fps Cytuj
FITBest 0 Opublikowano 19 Grudnia 2011 U mnie na razie występują tylko pojedyncze huki czasami widać rozbłysk na niebie. Cytuj
SyneQ 3 Opublikowano 19 Grudnia 2011 U mnie strzelaja glownie ja ale przed szkola i ostatnio widizalem jakas wyrzutnie cos kolo 50 strzalowŁadna ale zbyt daleko aby ocenic Cytuj
9ogonuf 1 Opublikowano 19 Grudnia 2011 jak na razie słyszę tylko dzieciaki wracające z pobliskiego lombardu .... Cytuj
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Opublikowano 19 Grudnia 2011 U mnie też coraz częściej słychać strzały, ostatnio widziałem też sporo rakiete z niezłym efektem i słyszałem mocną petarde pod moim blokiem. Cytuj
MrArlo12 1 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Słuchac pojeduncze strzały ale żeby coś z efektem to nic Cytuj
Karolcia11 3 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Parę fp3small odemnie, ale widziałem już parę motyli. Cytuj
piter2599 5 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Prawie codziennie w godzinach wieczornych ktoś odpala jakieś rakiety, a wczoraj zdarzyło się, że ktoś odpalił już wyrzutnie Czasami również za dnia ktoś petardami postrzela Cytuj
Ari001 0 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Pierwszego dnia jak tylko fajerwerki się pojawiły w marketach to było hucznie w mieście, a tak to tylko u mnie z osiedla małolaci biegają z piccolakami. A jeżeli chodzi o fajerwerki innego typu, to prócz mnie nikogo nie widziałem by coś takiego odpalał. Cytuj
Rekab 0 Opublikowano 19 Grudnia 2011 U mnie jakieś dwa tygodnie temu ktoś wyrzutnie odpalił (miałem idealny widok z okna i była przepiękna) a tak to słychać czasami wieczorem jak ktoś kilka hukowych odpali Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi