Gość DreSzCzyK Opublikowano 19 Grudnia 2011 hmm Dobry temat U mnie nic specjalnego dzisiaj dopiero ktoś odpalił -,- JR05 2 petardy, ogólnie to coraz rzadziej się strzela przed sylwesterem. Pamiętam jak to było z 3-4 lata wychodziło sie z psem i zawsze ktoś coś odpalił. Teraz nawet w sylwka już tak sie nie strzela jak kiedyś.. B) Cytuj
domin839 2 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgadzam się coraz mniej osób strzela. Jeszcze Fajerwerki nie wyginęły póki my żyjemy. Cytuj
Bilon3 0 Opublikowano 19 Grudnia 2011 U mnie co dzień od 6 grudnia sąsiad po pijaku odpala 5 rakiet i to nawet dobre ;D ...Wariat ;D Cytuj
PuMeX 10 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Ja jeszcze nie widziałem chociaż widzę całe miasto z okna dzisiaj trochę posiedzę przy oknie także narazie chyba cicho Cytuj
Jango 0 Opublikowano 19 Grudnia 2011 ja też jeszcze nie widziałem, tylko hukowe słychać na razie Cytuj
SHORT TIME 0 Opublikowano 19 Grudnia 2011 U mnie małe dzieciaki piccolo, a sąsiad jakąś wyrzutnie 9 strzałową... Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 19 Grudnia 2011 U mnie powoli z każdym dniem zaczynają się rozkręcać, choć głównie są to petardy, ale od czasu do czasu poleci jakaś rakieta,wyrzutnia.Co do tego, że z roku na rok jest coraz gorzej jeżeli chodzi o strzelanie przez innych w sylwestra to niestety też to zauważyłem... nie tak jak jeszcze kilka lat temu... Cytuj
bobek4322 0 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Przed pół godziną sąsiad odpalił 25-strzałówkę, a tak to tylko petardki od czasu do czasu slychac Cytuj
PuMeX 10 Opublikowano 19 Grudnia 2011 U mnie powoli z każdym dniem zaczynają się rozkręcać, choć głównie są to petardy, ale od czasu do czasu poleci jakaś rakieta,wyrzutnia.Co do tego, że z roku na rok jest coraz gorzej jeżeli chodzi o strzelanie przez innych w sylwestra to niestety też to zauważyłem... nie tak jak jeszcze kilka lat temu... No niestety też to zauważyłem ale najważniejsze jest swoje witanie roku A tak poza OffTopem to właśnie ktoś odpalił rakietę Cytuj
Bartosz 43 Opublikowano 19 Grudnia 2011 U mnie owszem owszem - słychać Sporo pojedynczych strzałów z petard, a wracając z pracy miałem przyjemność obejrzeć wyrzutnię w akcji. Do tego na podwórku przed blokiem znalazłem dwa opakowania po picolakach, więc nie tylko słychać ale także widać nadchodzącego sylwka. Cytuj
czesio 0 Opublikowano 19 Grudnia 2011 U mnie na wsi to piccolo już w akcji A na mojej ulicy sąsiad dzisiaj odpalał jakieś hukowe, ale nie wiem co to było bo spałem (zaj***ny po szkole) i oczywiście ja A w większych miastach to już jadą równo petardy, rakiety, itp. Ehh czuć zbliżającego się sylwestra Cytuj
TheGospodarz 1 Opublikowano 19 Grudnia 2011 u mnie jakieś 3 dni temu ktoś jakąś rakietę puścił. Dosyć spora była. Efekt jakieś kolorowe gwiazdki. Dość długo się na niebie utrzymała bo jeszcze zdążyłem do okna podbiec jakieś 2 sek po huku i jeszcze efekt się utrzymywał Poza tym to cicho ;(Ale tak jak mówicie. Teraz mało kto strzela. Kilka lat wstecz jak wspomnę to już kije od rakiet znajdywałem na ulicy a teraz nawet paczki po piccolo nie widać ;( Cytuj
smilser. 2 Opublikowano 19 Grudnia 2011 U mnie z dnia na dzień coraz to głośniej Tylko ze same petardy Jak na razie to w mojej okolicy ja próbuje czasem puścić rakietę jr1 Ale mam nadzieje ze od 24 Grudnia to powinni już puszczać rakiety. Pozdrawiam i Wesołych świąt Cytuj
Pawex122 0 Opublikowano 20 Grudnia 2011 oświadczam wszem i wobec że u mnie co roku nic nie słychac.(głupia wiocha) Cytuj
tomszak 1 Opublikowano 20 Grudnia 2011 U mnie strzelają, aż miło. Przeważnie jakieś pikolaki/korsarze, ale zdarzy się, że uslysze jakiegos achtunga ; d Cytuj
Horonak 0 Opublikowano 20 Grudnia 2011 U mnie z każdym dniem coraz głośniej, w dzień jakieś petardy puszczają a wieczorkiem jakaś rakietka poleci. Ogólnie czuć już zbliżający się Sylwester (szkoda tylko, że jeszcze śniegu nie ma). Cytuj
show of fireworks 0 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Nie można strzelać przed sylwestrem!!! Co to ma do rzeczy?! my nie strzelamy tylko temat jest czy inni tłuką? wypowiadaj się na temat! :[ Cytuj
Peper 0 Opublikowano 20 Grudnia 2011 U mnie słychać praktycznie cały czas karabinki i picole , od czasu do czasu jakaś wyrzutnia i oczywiście wtedy lecę i przylepiam się do szyby. Cytuj
malfeusz 0 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Co to ma do rzeczy?! my nie strzelamy tylko temat jest czy inni tłuką? wypowiadaj się na temat! :[ spoko loko bulers kidzie umnie nie strzelają bo nikogo nie stać nawet na pikolaki Cytuj
Mks 2 Opublikowano 21 Grudnia 2011 hah,dziś poszła wyrzutnia jakaś,i ktoś coś mocnego puścił,ale nie mam pojęcia co to było gdyż byłem w domu(albo FP3,albo Achtung) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi