Milukssg 0 Opublikowano 28 Grudnia 2011 U mnie narazie cisza ,ale błyski są ,ja już rzymskiego odpaliłem ;d Cytuj
Lenio 0 Opublikowano 28 Grudnia 2011 U mnie wczoraj była cisza na osiedlu, dzisiaj dopiero słychać od czasu do czasu jakieś pojedyncze strzały mniejszych petard. Cytuj
Adek 0 Opublikowano 28 Grudnia 2011 U mnie (Wałbrzych) coś tam słychać Korsarze, Piccolo, Raz na jakiś czas gdzieś Achtung poleci . Wczoraj jak w hurtowni byłem to ktoś bombardowanie czymś mocniejszym z bloku zrobił Niestety nic kolorowego nie widziałem jak do tej pory... Cytuj
Maaciek 0 Opublikowano 28 Grudnia 2011 U mnie w wiosce strzelam jedynie ja i moi kumple Picolo,jaja dinozaura itp. Cytuj
PuMeX 10 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Słychać dzisiaj jak się przeszedłem kawałek po osiedlu i sobie strzeliłem jednym poccolakiem to słyszałem z 30strzałów a widać to nie za bardzo widziałem tylko 2 wyrzutnie Cytuj
Poki 17 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Tak! Proszę Państwa dziś były kostki i hukowce. Jak za lat dziecięcych. Śmiało mogę powiedzieć, że sylwestrowe szaleństwo ruszyło!! Cytuj
sawik97 0 Opublikowano 29 Grudnia 2011 u mnie również od dzisiaj ruszyło strzelanie, picollo lub coś podobnego słychać co kilkanaście minut raz na jakiś czas poleci coś przypominającego huk achtunga, widziałem dziś również kilka kostek, przed chwilą jakiś gość wywalił niedaleko od domu chyba całą paczkę rakiet [jakieś 10 sztuk]. Takie dni jak dzisiejszy wprawiają w nastrój dobrej zabawy i ostatecznych przygotowań do długo wyczekiwanego dnia... Cytuj
smilser. 2 Opublikowano 29 Grudnia 2011 U mnie od 8:00 nawalali równo dopiero z 20 min temu się uspokoiło xD Jak trochę popatrzyłem przez okno to same hukowe. raz jakaś rakieta poleci ( moja ) Ale myślę że ludzie wyrzutnie i rakiety zostawiają na godzinę 24:00. Albo kupują same petardy bo wyrzutnie takie drogie Cytuj
Rekab 0 Opublikowano 30 Grudnia 2011 U mnie ostatnie dwa dni to jak sylwester wyglądał całe wieczory ktoś petardy odpalał wyrzutnie i rakiety. Cytuj
Kacperkiewicz 0 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Szczecin, okolice wojska polskiego - Cisza.. Zobaczymy co będzie wieczorkiem ;D Cytuj
bobek4322 0 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Wczoraj od 22 do 24 poszly na osiedlu chyba 4 wyrzutnie (z przerwami oczywiscie)... komus sie nudzilo Cytuj
Milukssg 0 Opublikowano 30 Grudnia 2011 u mnie cały czas jakieś huki poprzedzane wyrzutniami ;d Cytuj
MrArlo12 1 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Już widziałem i słyszałem kilka wyrzutni, petardy to bez przerwy i rakietki od czasu do czasu. Ale klimatu nie czuje Cytuj
Mati88 1 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Naprawdę w tym roku porządnie słychać zbliżającego się sylwestra.Albo mi się wydaje, albo ten rok jest jednym z "najgłośniejszych" od paru lat.A niby kryzys ... Cytuj
@Gerard@ 0 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Naprawdę w tym roku porządnie słychać zbliżającego się sylwestra.Albo mi się wydaje, albo ten rok jest jednym z "najgłośniejszych" od paru lat.A niby kryzys ... Dokładnie !! Rok temu nawet w sylwka "padaka" była...Co roku było coraz gorzej,w zeszłego sylwka osiągnęło punkt kulminacyjny i teraz powinno być coraz lepiej... Cytuj
Lenio 0 Opublikowano 30 Grudnia 2011 U mnie słychać huki pojedynczych petard, przed chwilą ktoś odpalił jakąś wyrzutnie 10-strzałową... Widać, że ludziom nie przeszkadza deszcz Oby jutro nie padało Cytuj
adam 0 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Szczecin, okolice wojska polskiego - Cisza.. Zobaczymy co będzie wieczorkiem ;D Koło turzynu troche ludzi dzisiaj strzelalo, kolo galaxy tez. Na zawadzkiego czasami tez cos poleci, juz pare malych kostek bylo , troche petard. Ogolnie teraz jakis idiota zaczal nawalac fp3 . fajno ze jest ktos ze szczecina Cytuj
Pawlak 0 Opublikowano 31 Grudnia 2011 u mnie już wczoraj jak się ściemniło to co chwilę coś leciało i o 20 trochę ciszej się zrobiło ,a teraz jeszcze cisza Cytuj
TheGospodarz 1 Opublikowano 31 Grudnia 2011 u mnie wczoraj od godziny 17 co jakieś 15-20 min coś leciało a teraz jest spokój Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi