Belick 0 Opublikowano 19 Grudnia 2013 U mnie sylwester idzie małymi krokami, co jakiś czas słychać jakąś petardę, nic z rakiet czy wyrzutni. Cytuj
kamilosz 0 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Z każdym dniem coraz więcej słychać już nawet jakąś wyrzutnie w oddali było słychać. Ja też pomału się rozkręcam Cytuj
Lemciuu 0 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Przed chwilą ktoś wystrzelił kostkę 24 sh Już powoli się rozkręca ;D Cytuj
karasiun 0 Opublikowano 19 Grudnia 2013 ja codziennie strzelam światełko do nieba, a po to by mnie mikołaj dostrzegł i przyleciał do mnie z prezencikiem :xmas_laugh: Cytuj
FIREMIL' 0 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Pomału zaczyna się coś dziać co i raz ktoś wali petardami Cytuj
PiroFil 0 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Coś tam czasem ktoś strzeli petardą a tak to lipa zacznie się po świętach :xmas_laugh: Cytuj
FireFun 0 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Dzień w dzień ktoś coś odpali (właśnie przed chwilą też coś poszło), nawet wyrzutnie słychać, tylko jakoś nigdy zdążyć do okna nie mogę Cytuj
mlody712 0 Opublikowano 20 Grudnia 2013 (edytowane) U mnie raz na dłuższy czas jakaś petarda. A tak to ja coś odpalam wczoraj odpaliłem : -jw06 Kasjopeja -Rakietę bombową -jedna sztukę fp3 -jedna sztukę ko204s -rzymski ogień -jedna szelkę z mego moździerza I już chyba dam se spokój Mod: ostatni raz poprawiam ortografię twojego posta. Błędów jest tyle że nawet nie chce mi się ich zaznaczać. Zainwestuj w słownik i pisz poprawnie. Używaj polskich znaków i zasad interpunkcji. Za kolejne takie posty będzie warn. Edytowane 22 Grudnia 2013 przez JMJ Pirfotechnics Ortografia Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 20 Grudnia 2013 A powolutku, sylwester się zbliża, codziennie ktoś strzela na moim osiedlu petarda czy wyrzutnia. Już czuję ten klimat jak nie wiem, dziś postrzelałem sobie troszkę. Cytuj
dokli 0 Opublikowano 20 Grudnia 2013 U mnie jak nigdy strzelają hukowymi już od 3 dni ;> Cieszy mnie to bardzo bo zawsze ja tylko strzelałem tak wcześnie xd Cytuj
mtt4 0 Opublikowano 20 Grudnia 2013 A u mnie cisza... Nawet jednego strzału. Nie czuje tych świąt i sylwestra Z roku na rok gorzej. Cytuj
marcelfajerwerki 0 Opublikowano 21 Grudnia 2013 U mnie jak narazie cisza myślę , że 27 grudnia zaczną nawalać bo wtedy fajerwerki w marketach będą już. Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Oj tak u mnie słychać już od właściwie samego lata ;p , nawet dzisiaj w dzień petardy słychać Cytuj
strzykawa66 0 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Kilka lat temu z początkiem grudnia na ulicach odbywało się całodzienne strzelanie, a teraz cisza :xmas_mad: Cytuj
capodanno 37 Opublikowano 21 Grudnia 2013 U mnie ostro strzelają petardami, przez cały czas słyszę te odgłosy. Klimat czuję :christmascool: . Szkoda, że zbliżającego się Sylwestra na razie tylko słychać, a nie widać, ale to zmieni się tuż po Świętach :xmas_smile: . Cytuj
marcelfajerwerki 0 Opublikowano 21 Grudnia 2013 U mnie ostro strzelają petardami, przez cały czas słyszę te odgłosy. Klimat czuję :christmascool:/> . Szkoda, że zbliżającego się Sylwestra na razie tylko słychać, a nie widać, ale to zmieni się tuż po Świętach :xmas_smile:/> . Na sylwestra śnieg będzie na 100% A co do tematu to ja tylko strzelam może czasami ktoś odpali jakąś petardę a od czasu do czasu ktoś wyrzutnie Cytuj
dopalacz2013 0 Opublikowano 21 Grudnia 2013 U mnie co chwile ktoś strzela zazwyczaj są to jakieś mniejsze petardy hukowe.Czuć klimat ale jeszcze trochę zostało do pełnego klimatu który jest od 30.12 do 1-2.01 Cytuj
Injektor 0 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Postrzelałbym, ale zaraz ktoś się przyjebie, bo w Polsce tak jest. Raz w roku chcesz robić to, co uwielbiasz, ale oczywiście komuś to przeszkadza. W tym kraju nie da się żyć. Cytuj
mtt4 0 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Dalej nic, ale przynajmniej moge postrzelać, bo sąsiadka się już nie bulwersuje Cytuj
pirotechnik93 0 Opublikowano 21 Grudnia 2013 U mnie słychać a nawet widać dzisiaj ktoś wystrzelił wyrzutnie 19strz. . Coraz bliżej Cytuj
Fajermanek 0 Opublikowano 21 Grudnia 2013 U mnie powoli zaczynaja strzelac dzis widzialem wyrzutnie ,a druga tylko slyszalem.Powoli czuc klimacik ,ale na konkretne strzelanie niestety trzeba jeszcze pare dni poczekac. Pozdrawiam Fajermanek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi