mlody712 0 Opublikowano 22 Grudnia 2013 To do mnie jakis pajac zucil fp3 wczoraj a po zatym slychac jakies piccolo czsami bardzo rzadko cos w stylu fp3 Cytuj
Hubert 0 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Najpierw cicho, nic nie słyszałem, w środę ja strzelałem, w czwartek jakaś gimbaza strzelała piccolo, a teraz co chwilę słyszę petardy. Cytuj
szymon_274 0 Opublikowano 22 Grudnia 2013 W okolicy na razie tylko ja się 'wyróżniam' haha poza mną spokój i cisza ale mysle ze po świętach się zacznie Cytuj
abuk 30 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Nareszcie coś się u mnie dzieje! Do tej pory panowała absolutna cisza, ale ktoś się wyłamał i przed chwilą słyszałem w oddali jakąś wyrzutnię Niestety nie mogę niczym odpowiedzieć, bo siedzę w domu chory Cytuj
MrArlo12 1 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Od kilku dni ciągle słychać strzały, efektów nie widać, a dzisiaj ja troche zacząłem pukać :xmas_tongue: Cytuj
Bombaa 0 Opublikowano 22 Grudnia 2013 U mnie już powoli się rozkręca , słychać jakieś petardy a efekty wizualne też są , kilka razy już rakietki widziałem . Ja to samo ju zaczynam pykać coś Cytuj
marcelfajerwerki 0 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Wreście zaczeli u mnie strzelać wczoraj jak wróciłem od babci to ktoś petardami nawalał a dzisiaj cały czas słyszę jakieś huki z oddali . Cytuj
Karolcia11 3 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Aktualnie słabo. Co jakiś czas słychać petardy. Raz widziałem małą rakietką, ale myślę, że więcej osób będzie strzelało jak już będą fajerwerki w marketach. Cytuj
Jango 0 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Byłem przed chwilą na dworze, by powiesić lampki na choinkach i co chwilę słyszałem strzały. Na razie trochę ucichło. :xmas_happy:/>/> W Lublinie nie próżnują Cytuj
Bercek 0 Opublikowano 23 Grudnia 2013 U mnie dzisiaj spokój , ale wczoraj wieczorem ktoś ładnie dawał czadu Cytuj
pirtomaniak1 0 Opublikowano 23 Grudnia 2013 U mnie sąmsiad odpalil p5000 fire tiger z dino Klimat już czuć Sorka za orto Cytuj
Big Bang! 0 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Jak na razie to tylko ja strzelam w całej okolicy, lecz tylko małymi petardami. I tak, już dwóch sąsiadów zwróciło mi uwagę. W dodatku mieszkam na osiedlu. Nie mam ochoty się z nimi kłócić, ponieważ szanuję ich zdanie i faktycznie ludziom może to przeszkadzać(szczególnie starszym). Jednak nie moge już wytrzymać i napewno pójdę gdzieś dalej od domu, żeby nikt sie na mnie nie wkurzył. Na razie klimatu nie czuć, lecz mam nadzieję, że po świętach sie to zmieni. :xmas_biggrin: Cytuj
sebasped 0 Opublikowano 24 Grudnia 2013 w mojej okolicy cisza nic nie słychać ani nie widać , ale dziś wigilia i zawsze w wigilie trochę już pochuczało i mam nadzieję że tak i w tym roku będzie , ja niestety jeszcze niestety nie zaopatrzyłem sie w żadne fajerwerki , mam tylko 2 wyrzutnie i jakieś rakietki z tamtego roku Cytuj
CinQuXs 0 Opublikowano 24 Grudnia 2013 U mnie dopiero dzisiaj zaczęli strzelać, czyli jak zazwyczaj w wigilię, od samym petard hukowych Cytuj
Injektor 0 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Ktoś odpalił wyrzutnię. Nie wiem jaka to była, ale wszystkie strzały to deszcz i trzaski Cytuj
Sawi 0 Opublikowano 24 Grudnia 2013 U mnie się rozkręcają. 0 wyrzutni 0 rakiet 1 wulkan ale petard już trochę jest Ale ja strzeliłem już Cyrcobiltza Cytuj
Injektor 0 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Sawi U mnie cyrko strzelali już miesiąc temu :xmas_biggrin: Cytuj
mlody712 0 Opublikowano 25 Grudnia 2013 U mnie wczoraj ok:23 ktos puszczal zaje***e rakiety zaczyna sie rozkrecac Cytuj
pawlas444 0 Opublikowano 25 Grudnia 2013 u mnie wczoraj naparzali jakieś dzieciaki na boisku :xmas_wink: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi