remik781 0 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Lipa bo wgl nie strzelają, musimy nadrabiać chłopacy! do roboty xD Cytuj
Kamilox 0 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Otwarli u mnie parę stoisk więc coraz częściej huki słychać Cytuj
piotrm 2 Opublikowano 5 Grudnia 2014 4 minuty temu ktoś odpalił 6 rakiet efekty podobne do Perfectów Cytuj
konrad940 1 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Szok! O tej porze w mojej okolicy prawie nikt od kilku lat nie strzelał a tu proszę kosteczka poleciała... Cytuj
ArbTree 67 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Już powoli się rozkręca Wczoraj ktoś niedaleko mnie odpalił bardzo ładną wyrzutnie ok. 49 sh. o efekcie takim samym jak 1 seria z wyrzutni TXB852 X-Smart, same ''Crossetty'' Cytuj
Bancobet 0 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Wczoraj ktos odpalil niedaleko jakas mocna bombe sam nie wiem co to moglo byc Cytuj
michu9712 0 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Jeszcze 2 tygodnie temu była totalna cisza, ale ostatnio prawie codziennie coś słychać, zwłaszcza rakiety i petardy. Rok temu było zdecydowanie ciszej i dopiero po świętach zaczęło się rozkręcać Cytuj
janpiroman 0 Opublikowano 10 Grudnia 2014 U mnie ciebko sporadycznie coś usłysze ale to dzieci bawice sie pikolakami. Cytuj
Rangiz 0 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Z roku na rok gorzej. Chyba nawet młodym już się nie chce i siedzą na fejsach i w smartfonach... Cytuj
MANIAK 0 Opublikowano 11 Grudnia 2014 U mnie dają czadu na boisku ostatnio nawet ktoś strzelał z wyrzutni Cytuj
Barpek 0 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Ciszaaa i to straszna Jedynie ja jakieś pikolaki bo zapalenie płuc i nie ma jak z domu wyjść ech Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 12 Grudnia 2014 U mnie cisza jest praktycznie do sylwestra, ale potem jak witają nowy rok to armageddon na całego. Cytuj
FIREWORKSmaN772 0 Opublikowano 12 Grudnia 2014 U mnie prawie codziennie lub codziennie słychać jakieś mocne petardy, wieczorem ktoś raz walnie z takiej mocniejszej, a tak to czasem jakiś pojedynczy wystrzalik - jakieś piccolo itp. P.S. Niedawno temu jakiś dosłownie "idiota" rzucił z wieżowca achtunga na przejście dla pieszych przy przystanku.. Zero myślenia. Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Dzisiaj huki w mieście cały czas + o 23 kostka myśle około 35/49sh którą miałem okazje podziwiać z okna JacuQM Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 13 Grudnia 2014 No u mnie tata mówił że słyszał huki i widział spore rozbłyski. Teraz nikt nie strzela bo bardzo mocno wieje. A pozatym nic nie słychać. Raz tylko słyszałem jak coś w stylu cyrko leci do góry i wybucha. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi