FridayBang 0 Opublikowano 30 Listopada 2015 U mnie w Gdańsku na Przymorzu tez cisza jak do tej pory Trzeba czekać.. Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 30 Listopada 2015 Wyjątkowa cisza w tym roku, nic a nic ! :xmas_mad: Cytuj
FIREMIL' 0 Opublikowano 13 Grudnia 2015 No słychac jak co jakis czas napiepszam petardami...a tak to cicho Cytuj
kubakuba08 0 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Przed chwilą ktoś puścił kostkę 7 strzałów,chyba mam już na to wyczulony słuch,bo miałem słuchawki na uszach i głośność na maksa,a ja jedyny z domowników usłyszałem. Cytuj
SzymonXVX 8 Opublikowano 16 Grudnia 2015 U mnie też zaczyna coś się dziać. Wczoraj poszła jakaś konkretniejsza kostka, dzisiaj parę rakiet i petard. Cytuj
kubakuba08 0 Opublikowano 17 Grudnia 2015 O kurde zaczeło się.Z dwie wyrzutni widziałem.Pózniej rakiety ktoś puszczał.Z drugiej strony ktoś petardami nawala.Zaczęli sprzedawać to zaczęło się sztrzelanie. Cytuj
Bancobet 0 Opublikowano 20 Grudnia 2015 u mnie prawie wogole nie slychac , czasami jakas petarde uslysze ale zadko Cytuj
Jensen 0 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Mieszkam na przedmieściu, ale wczoraj widziałem w oddali kostkę i huki petard z każdej strony Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Jakieś pojedyncze huki już po woli słychać, ale to raz na dzień lub mniej :xmas_mad: Kaplica straszna w tym roku jest :xmas_ohmy: Cytuj
capodanno 37 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Okolica powoli się budzi Wczoraj po 23 słyszałem wyraźnie wyrzutnię 19sh. Dzisiaj po zachodzie słońca było słychać przytłumione dźwięki jakiejś dużej wyrzutni i trochę pojedynczych strzałów. Godzinę temu znowu słyszałem 19-stkę. Niestety, do tej pory nie widziałem jeszcze żadnego efektu na niebie, ale jestem przekonany, że w Wigilię, nadchodzącego Sylwestra nie tylko usłyszę, ale też zobaczę (zawsze tak jest) :xmas_smile: . Cytuj
Jensen 0 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Okolica powoli się budzi Wczoraj po 23 słyszałem wyraźnie wyrzutnię 19sh. Dzisiaj po zachodzie słońca było słychać przytłumione dźwięki jakiejś dużej wyrzutni i trochę pojedynczych strzałów. Godzinę temu znowu słyszałem 19-stkę. Niestety, do tej pory nie widziałem jeszcze żadnego efektu na niebie, ale jestem przekonany, że w Wigilię, nadchodzącego Sylwestra nie tylko usłyszę, ale też zobaczę (zawsze tak jest) :xmas_smile: . Po 23? To mandacik mógł być Cytuj
FIREWORKSmaN772 0 Opublikowano 21 Grudnia 2015 U mnie było cicho, ale od jakiegoś mniej więcej tygodnia pojawia się coraz więcej strzałów :christmascool: Teraz prawie codziennie słychać coś w rodzaju FP3 Szkoda, że to tylko huki, bo żadnych kolorowych fajerwerków jeszcze nie widziałem :xmas_w00t: Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 21 Grudnia 2015 U mnie nad wyraz cicho, raz z oddali widziałem jakąś małą kosteczke, może z 7/9sh. Od czasu do czasu jakaś petarda, huk to jest jak ja strzelam. Klimacik wyczuwalny Cytuj
Merik 1 Opublikowano 21 Grudnia 2015 W Gliwicach ostatnio cisza totalna ale dzisiaj mile zaskoczenie bo widziałem parę rakiet i przed chwila słyszałem jak ktoś jakieś 2 koski odpalił Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi