Kamil911 119 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Narazie cisza, spokój ale wczoraj o godzinie 23:00 ktoś puścił 5 Rakiet (na poziomie) + kilka mocnych petard. aż byłem w szoku będę miał konkurencje ale to dobrze bo lubię wyzwania. Cytuj
ArbTree 67 Opublikowano 21 Grudnia 2016 u mnie już strzelają, przed chwilą 4 petardy ktoś rzucił mocne hukowe, dzisiaj ogólnie to 20 petard hukowych słyszałem- huki dochodzą z sąsiednich osiedli. Ty byś odpalił te swoje 859 i pokazał kto rządzi Cytuj
SzymonXVX 8 Opublikowano 21 Grudnia 2016 U mnie równierz w końcu petardy idą w robotę i nawet 2 kostki dzisiaj ktoś odpalił Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 21 Grudnia 2016 U mnie cisza, mam nadzieję że na dniach się zacznie Cytuj
FIREMIL' 0 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Coś tam powoli już słychać,głównie hukowe. Zacznie się tradycyjnie więcej dziać po świętach. Cytuj
OnlyFireworks<333 0 Opublikowano 22 Grudnia 2016 U mnie było bardzo cicho, dziś jednak ok. godz. 17 byłem na spacerku, patrzę a w pobliżu poszła 36s 1,2 !!! Cytuj
Barpek 0 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Przed chwilą ktoś odpalił dwie wyrzutnie zaraz przed moim balkonem, jest klimacik! Tylko ta pogoda... :xmas_mad: :xmas_mad: Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Ciszaaaa ale to temu że wieje bardzo mocno ale jutro ma być już spokoj i urlopik zaczynam także i tak mam klimacik.Dzisiaj byłem.w.Auchanie to połowa fajerwerek już znikła a kolejka taka że 20min czekałem w niej. Przeniesie się to na efekty 30 i 31 Grudnia. Cytuj
capodanno 37 Opublikowano 27 Grudnia 2016 U mnie na razie jest cicho, ale z pewnością jest to w dużej mierze "zasługa" złej pogody. Mocno wieje i co jakiś czas lunie deszcz, który już wczoraj zmył resztki śniegu. Mimo to, udało mi się dziś zaobserwować puszczaną w sporej odległości wyrzutnię 25-strzałową, której efektami były czerwone i zielone piwonie, wraz z brokatem w finale. Oprócz tego, usłyszałem też kilka odległych pojedynczych wystrzałów. Sporo pirotechniki zostało odpalonej w noc wigilijną. Po wieczerzy miałem okazję podziwiać dwa duże rzymskie ognie, a jeszcze później ktoś odpalił dwie rakiety o dużym kalibrze. Najbardziej zaskoczyła mnie jednak usłyszana później wyrzutnia - a właściwie pora, kiedy to się stało. 25 huków usłyszałem bowiem o godzinie 1:40 Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Dzisiaj kilka razy huki słyszałem a raz rakietę, o dziwo tylko pojedyńcze strzały a kostek brak. Lepsze to niż nic patrząc na obecną pogodę Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Wczoraj pare huków słyszałem do tego widziałem prawdopodobnie szelke.Nie wiem dokładnie,bo było to tak z 1km ode mnie.Dzisiaj cisza,pewnie przez pogode. Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 27 Grudnia 2016 I u mnie także cisza nie słychać nawet huku petard,ale wczoraj odpaliłem małą rakiete z craclingiem. Cytuj
Fire798 0 Opublikowano 28 Grudnia 2016 To rozruszaj towarzystwo Na pomorzu slychac ,widac i czuc jak to mowia Patrzac jak teraz strzelaja to mysle ze za 3 dni bd wielkie bum Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 28 Grudnia 2016 i u mnie zaczęły się huki z oddali nawet głośne to i ja coś tam odpaliłem Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Huki co pare minut te słabsze i te mocniejsze brak fajerwerek z efektem. Cytuj
KamixPoland 0 Opublikowano 28 Grudnia 2016 U mnie spoko, najczęściej słychać huk petard przeróżnego kalibru. Czasem pod wieczór jakaś wyrzutnia, dziś słyszałem już dwie. Aż miło Cytuj
abuk 30 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Słychać słychać, właśnie wróciłem ze strzelania i co chwilę słyszałem odpowiadający huk w oddali ze wszystkich stron Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Cisza smuci to bardzo bo brakuje klimatu. Ale za to ja dzisiaj odpaliłem 2x China Boler z zestawu Hestii, 2x piratka, 4 rakiety za 15zł z kauflanda (12szt w opakowaniu), motylka malutkiego i rzymski ogień Cytuj
Savaz12 0 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Totalnie nic ... , ale mam nadzieję że to cisza przed burzą , i w końcu zaczną coś strzelać : ) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi