Grvby 150 Opublikowano 15 Grudnia 2019 O dziwo u mnie już czasem słychać jakieś petardy,nawet wyrzutnie ktoś ostatnio odpalał Zdecydowanie lepiej niż w poprzednich latach. Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 16 Grudnia 2019 Dzisiaj odpaliłem sobie moździerza tytanowego... po chwili usłyszałem odzew kilku strzałów Cytuj
PiroMan25 76 Opublikowano 17 Grudnia 2019 Powoli jakieś petardy a czasem nawet kostki słychać. (tarnogórski) Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 21 Grudnia 2019 U mnie słychać strzały często ! w pobliskich miastach również, heh nawet akcja na spotted się zrobiła że nawalamy więcej niż rok temu to będzie czuję naprawdę głośny sylwester !! Cytuj
LucazFires 11 Opublikowano 22 Grudnia 2019 U mnie w przeciągu tygodnia jedna wyrzutnia gdzieś w oddali. Po za tym cisza i spokój Cytuj
Merik 1 Opublikowano 26 Grudnia 2019 U mnie już słychać a nawet widać, byłoby tego więcej pewnie gdyby nie ten deszcz. Cytuj
PiroSeba 12 Opublikowano 29 Grudnia 2019 słychać juz od tygodnia a wczoraj juz mocno wieczorem dudnili ,w moim wykonaniu karabinek z exploder 4 i super cracker Cytuj
ostaszewski.wikt 0 Opublikowano 21 Lipca 2020 Bardzo fajne i przyjazne zwierzętom, co jest dla mnie dość ważne, gdyż mój psiak się boi wystrzałów, są ciche fajerwerki. Dają ładny efekt wizualny a przy okazji są nieszkodliwe dla otoczenie Cytuj
PiroMan25 76 Opublikowano 21 Lipca 2020 11 godzin temu, ostaszewski.wikt napisał: Bardzo fajne i przyjazne zwierzętom, co jest dla mnie dość ważne, gdyż mój psiak się boi wystrzałów, są ciche fajerwerki. Dają ładny efekt wizualny a przy okazji są nieszkodliwe dla otoczenie ??? Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 29 Listopada 2020 Jest lepiej niż w poprzednich latach.Małolaci już od tygodnia nawalają petardami Cytuj
Dejwid 0 Opublikowano 29 Listopada 2020 Bydgoszcz póki co śpi Cisza i spokój. Ale brakuje czasów jak małolaci bawili się już na początku grudnia . Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 3 Grudnia 2020 Jak narazie niewiele się dzieje ale z pewnością słychać i to od 2 tygodni od czasu do czasu ktoś strzela rakiete a nawet mniejszą kostke, czuć zdecydowanie klimat. Cytuj
mantis 433 Opublikowano 3 Grudnia 2020 Wieczorem jak się wyjdzie na podwórko, to idą pojedyncze strzały, ale raczej petard, bo efektu świetlnego już od dłuższego czasu nie widziałem. Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 3 Grudnia 2020 Ja zaczynam od niedzieli coś tam sobie będę puszczał tyle tego mam że mogę śmiało jechać Cytuj
Dejwid 0 Opublikowano 6 Grudnia 2020 Pracuje na obrzeżach Bydgoszczy i od kilku chwil słychać pojedyncze fajerwerki. Cytuj
PiroSeba 12 Opublikowano 12 Grudnia 2020 powiem wam szczerze ze jestem w pozytywnym szoku bo w przeciagu tego tygodnia widziałem wyrzutnie i słychac wieczorem strzały gdzies w oddali ,mysle ze ten rok moze byc dosc ciekawy jesli chodzi o ilosc piro w sylwestra ,czego wam i sobie życzę Cytuj
Rumcajs 21 Opublikowano 19 Grudnia 2020 Jestem pozytywnie zaskoczony. Od kilku dni słychać petardy a wczoraj leciała wyrzutnia kilkunasto strzałowa. Czuć powoli tą atmosferę sylwestrową jak już zaczynają strzelać Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 19 Grudnia 2020 Słychać jak sam coś strzelę ostatnimi dni cisza totalna Cytuj
ArbTree 67 Opublikowano 19 Grudnia 2020 Słychać wczoraj kostki leciały i jakieś pojedyncze mocne strzały było słychać . Aż grzech nie odpowiedzieć Cytuj
mantis 433 Opublikowano 19 Grudnia 2020 Codziennie wieczorem słychać z różnych stron, że coś leci ziemia-powietrze, ale głównie strzelają spod bloków. Cytuj
PiroSeba 12 Opublikowano 27 Grudnia 2020 i jak tam panowie piszcie czy słychac sylwestra i porównujcie do lat poprzednich u mnie lepiej niz lata wstecz ,leca wyrzutnie wieczorami i jakies petardy także jest dobrze Cytuj
Pawlak 0 Opublikowano 27 Grudnia 2020 Niestety u mnie jeszcze nic nie słyszałem i słabo to się zapowiada :< Cytuj
PiroMan25 76 Opublikowano 27 Grudnia 2020 Mieszkam na małej wsi, ale o dziwo od czasu do czasu słychać jakieś petardki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi