Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak u nas na osiedlu słychać... chyba jak odpalę coś z kumplami...

• Odpowiedzi 850
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

U mnie na razie cisza. Przeważnie ok. 15 grudnia zaczynają przeważnie coś już strzelać.

Opublikowano

U mnie pół godziny temu sąsiad odpalił Ballet'a Triplex'owskiego i troche petardami strzelał. :)

Opublikowano

Tydzień czy dwa tygodnie temu ktoś odpalił wyrzutnie 19Sh podejrzewam że New Generation 12 ew 8
w tygodniu jakieś huki
Wczoraj dwie rakietki

Opublikowano

U mnie cicho, ale FP3 w szafie leży może pójdzie niedługo ;)

Opublikowano

Tak ja strzelałem i przepieprzyłem już wszystkie petardy

Opublikowano

Cisza,cisza :D ale wczoraj ktoś na sopocie bawił się moździerzem i chyba rakietkami :D

Opublikowano

U mnie jak na razie tylko ja strzelam i to dosyć głośno.

endriu123457

Opublikowano

W zeszły piątek ktoś strzelił jakąś wyrzutnią i achtungiem, a tak to nic poza tym - cisza.

Opublikowano

U mnie dzisiaj (aż się zdziwiłem) w popołudnie dzieciaki nawali korsarzami ,a wieczorem 3 razy widziałem wyrzutnie :D

Opublikowano

Dzisiaj ktoś wystrzelił jakieś 200 m odemnie wyrzutnie Thunder King.

Opublikowano

Oprócz mnie to ktoś wieczorami strzela petardami typu ex1

Opublikowano

Ja dzisiaj rakietkę, a oprócz mnie to cały czas słychać petardy, sąsiad odpalił fontannę. :)

Opublikowano

Coś tam już pomału słychać. Petardy po kilka dziennie no i rakietę też się zobaczy.

Opublikowano

No u mnie się już zaczyna powoli głównie ja strzelam ale też słyszałem dzisiaj pare FP3N (cos takiego głośniejszego) więc czuć klimacik powoli ;)

Opublikowano

W sumie wczoraj ktoś strzelał z moich sąsiadów ale to chyba z picollo tak to nic nie słyszę, oprócz siebie xD. Ale powinno się to po wigilii zmienić (oby) !!.

endriu123457

Opublikowano

Ano, ktoś wczoraj odpalił P4055 (Mont Everesta) i JW90.

Opublikowano

No a u mnie w Łodzi tylko ja sieję zamęt jak na razie.

Opublikowano

Ano, co kilka dni widać/słychać jakieś kostki. :)

Opublikowano

Dziś z kumplami troszke FP3 i FP3small strzelalismy :)

Opublikowano

U mnie często słuchać jakieś petardy, widzę często jakieś motylki i art różne. :)

Opublikowano

W Bydgoszczy ktoś strzelał sobie jakimiś rakietkami i korsarzami wczoraj wieczorem:) Czuć klimat bliskiego sylwestra

Opublikowano

wczoraj gdzieś na dzielnicy ktoś walnoł chyba achtunga albo cos podobnego i nie wytrzymałem :D 3 sztuki FP3 i na balkon :fireworks: