kowal7011 0 Opublikowano 22 Grudnia 2012 U mnie niestety nic nie czuje nadchodzącego sylwestra coź poczekamy jeszcze parę dni, może ktos się odezwie Cytuj
Rekab 0 Opublikowano 22 Grudnia 2012 U mnie już zaczynają powoli strzelać, średnio co 2 dni coś słychać. Więc klimat i atmosfera już w 60% jest Cytuj
WojtekPirotechnik 0 Opublikowano 22 Grudnia 2012 No u mnie trochę słychać Mianowicie rakietki pojedyncze lecą prawie codziennie koło 19-20.Ale poza mną nikt petardami itp. nie strzela ;( Trochę też Policja kontroluje, na szczęście nie na moim terenie Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 22 Grudnia 2012 U mnie coś strzeliło dzisiaj ale prawdziwe strzelanie zacznie się za tydzień tylko wyjść z domu i patrzeć w niebo jak inni dająJak ja lubię te dni przed sylwestrowe Cytuj
Jango 0 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Dziś, jak wieszałem lampki na choinkach na dworze widziałem dwie wyrzutnie :xmas_smile: Cytuj
MrArlo12 1 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Dzisiaj około 18 odpalił ktoś kostkę z 20 strzałów. Efekt to złoty deszcz :xmas_biggrin: Cytuj
Rekab 0 Opublikowano 23 Grudnia 2012 U mnie coraz więcej osób bawi się hukowymi, ale wyrzutnie i rakiety też już widać na niebie Więc słychać w 100% Cytuj
Mks 2 Opublikowano 23 Grudnia 2012 U mnie wczoraj jacyś nawaleni kolesie , walili na ulicy wyrzutniami Cytuj
WojtekPirotechnik 0 Opublikowano 23 Grudnia 2012 U mnie dzisiaj konkretnie haha Kumpel mieszka na wzgórzu kilka KM ode mnie i słyszał na swoim podwórku !!! - Ja z kumplami kilka TXP066 i TXP859 zakupionych na bazarku ) Cytuj
Marcinok 0 Opublikowano 23 Grudnia 2012 U mnie cicho, tylko wczoraj ktos cyrkoblitza odpalił kilka razy ale już powoli się zaczyna Cytuj
poSeydon. 0 Opublikowano 23 Grudnia 2012 U mnie konkret , co 2 - 3 godzinki słyszę jakieś FP3 , Achtungi , Piratki . A tak to dzieci wsadzają piccolaki do butelek, kartonów i maja fazę :xmas_wink: Ostatnio też już rakiety latają . Przed chwilą ktoś strzelił taką ogromną :christmasexclaim: Cytuj
Udycz 0 Opublikowano 23 Grudnia 2012 No u mnie to już czuć;)praktycznie co godzinke ktoś czymś wali ale głównie petardy Cytuj
PiroFil 0 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Powoli już słychać dzisiaj ktoś strzelał jakimiś petardami a wczoraj jakaś rakieta nawet była :f_a:/> Cytuj
abuk 30 Opublikowano 23 Grudnia 2012 U mnie ktoś przed chwilą odpalił jakąś małą kostkę Nie mogłem się powstrzymać i odpowiedziałem rakietą :xmas_laugh: Cytuj
WojtekPirotechnik 0 Opublikowano 23 Grudnia 2012 U mnie ktoś przed chwilą odpalił jakąś małą kostkę :fireworks:/> Nie mogłem się powstrzymać i odpowiedziałem rakietą :xmas_laugh:/> Ja kiedyś z kimś ( nie wiedziałem kto to był, wtedy to jest największa frajda) odpowiadałem sobie ale fp3-ami Fajnie jest Cytuj
domin839 2 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Też co roku prowadzę taką "wojnę" ktoś coś strzeli to ja odpowiadam, za chwilę znów strzela to ja odpowiadam. I tak przez dłuższą chwilę, aż temu komuś skończy się arsenał Cytuj
WojtekPirotechnik 0 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Też co roku prowadzę taką "wojnę" ktoś coś strzeli to ja odpowiadam, za chwilę znów strzela to ja odpowiadam. I tak przez dłuższą chwilę, aż temu komuś skończy się arsenał :D/> Albo tobie skończy :xmas_laugh: Wtedy wiekszy pech ;-) Cytuj
Poki 17 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Śmiało moge stwierdzić, że w tym roku jest u mnie totalne fajerwerkowe pustkowie. Nie słychać i nie widać nic! Mamy 24 grudnia, a ja nie miałem okazji zaobcować z pirotechniką. Niby fajerwerki są w każdym markecie, ale nabywców jest niewielu. Przynajmniej w mojej okolicy. Cytuj
macieek95 1 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Dobrze Poki zauważył i też właśnie o tym zdałem sobie sprawę. U mnie prawie nic nie słychać, bardzo rzadko jakaś mocniejsza petarda, a tak cicho-sza. W poprzednich latach już nie raz jakieś wyrzutnie strzelały. Może się to jeszcze zmieni. Nie wiem czy też tak uważacie, ale w poprzednim sylwestrze ludzie mniej strzelali niż jeszcze w poprzednich latach. Być może teraz będzie jeszcze gorzej. Fakt, życie coraz droższe, a podwyżek pensji nie ma znaczących. ;/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi