Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To fakt u mnie też rzadko kto coś strzeli, a jak już to picolaka. Nie dość że wszystko drożeje to i fajerwerki podrożały niektóre nawet o 10-15zł w stosunku do zeszłeo roku ;/

• Odpowiedzi 850
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Niestety ;/ U mnie też cicho, chyba, że jakieś dzieciaki bawią sie picolakami ;d

Opublikowano

Dobrze Poki zauważył i też właśnie o tym zdałem sobie sprawę. U mnie prawie nic nie słychać, bardzo rzadko jakaś mocniejsza petarda, a tak cicho-sza. W poprzednich latach już nie raz jakieś wyrzutnie strzelały. Może się to jeszcze zmieni. Nie wiem czy też tak uważacie, ale w poprzednim sylwestrze ludzie mniej strzelali niż jeszcze w poprzednich latach. Być może teraz będzie jeszcze gorzej. Fakt, życie coraz droższe, a podwyżek pensji nie ma znaczących. ;/

Ja sie nie moge niestety z tobą zgodzić bo mieszkam w Fordonie w takim miejscu że z okna widzę większą część fordonui wieczorami widzę i słyszę ze ktoś coś odpala;)
pzdr.
Opublikowano

U mnie rzadko ale już kilka ładnych wyrzutni widziałem :)

Opublikowano

1qnBDG - spoczko ja się nie mogę z Tobą zgodzić, a też mieszkam w Fordonie.

Opublikowano

O widzę żę nie tylko ja odpowiadam sobie fp3 : ) A co do tematu to parę fp3 na dzień i tyle.

Opublikowano

właśnie ktos w okolicy odpalił jakąś wyrzutnie chyba 7 strzałów :xmas_biggrin:

Opublikowano

U mnie ktoś koło godziny 18:00 zacząl nieźle naparzać petardami, wydaje mi się, że to nie były Picolaki :)
To pierwszy raz w tym roku, kiedy usłyszałem petardy, od razu uśmiech na twarzy :)

Opublikowano

Tak u mnie nareszcie słychać. Ktoa wyrzutnie odpala i petardami strzelają :D

Opublikowano

U mnie podczas pasterki było słuchać naprawdę coś głośnego, i kilka rakiet tez było :xmas_biggrin::67675:

Opublikowano

Kur.. U mnie w mieście ludzie nie są do końca normalni....Teraz akurat jestem u babci, i ktoś przed chwilą pomiędzy blokami pier**lnął FP3 NEW( chyba jeszcze z zeszłego roku ).Jezus maria hehe :D Jak trzasnęło...A flara jaka konkretna ;) To już nie jest za zdrowe ja to ja ale starsi ludzie to wam powiem, że mogą się oooostro przestraszyć.

Opublikowano

Dzisiaj jestem na dworze nagle huk typu ko204 , potem Potężny huk jak FP3 New stara wersja , i jeszcze inne hukowce potem co 2min rakieta , pół godziny później 49Sh wyrzutnia

Czułem się jak 31 Grudnia , jestem dumny ze swojej miejscowości , oby coraz lepiej

Opublikowano

W Bydgoszczy pojedyncze strzały słychać na różnych osiedlach . Ale czuć zbliżającego się sylwka :)

Opublikowano

Dzisiaj jestem na dworze nagle huk typu ko204 , potem Potężny huk jak FP3 New stara wersja , i jeszcze inne hukowce potem co 2min rakieta , pół godziny później 49Sh wyrzutnia

Czułem się jak 31 Grudnia , jestem dumny ze swojej miejscowości , oby coraz lepiej

U mnie jest bardzo podobnie :) Idą tez rakiety i wyrzutnie ;D i właśnie kilka tych potężnych huków :D
Opublikowano

Byłem dziś w Puławach, co chwilę słyszałem petardy pokroju FP3 :)
U mnie na ulicy strzelali pikolakami

Opublikowano

U mnie z dnia na dzień coraz bardziej słychać :D.
Dziś ktoś odpalił wyrzutnie, rakiete no i oczywiście petardy hukowe :D

Opublikowano

Dziś już się trochę ruszyło poleciało kilka ładnych kostek(duży kaliber),rakiety i coraz częściej słychać petardy :xmas_biggrin:
pozdrawiam :):xmas_happy:

Opublikowano

TXP001 gdzieś 10-15sztuk tuż przed moim blokiem.

Opublikowano

troche obudziłem ludzi na dzielnicy i przez jakieś 10 min było słychać trochę strzałów

Opublikowano

Klimacik na 100%! Już czuć, że Sylwester tuż tuż. Właśnie widziałem 2 wyrzutnie coś koło 49 strzałów. :xmas_biggrin::fireworks:

Opublikowano

Od 3 godz. słyszę na okrągło huki od wyrzutni i tak co chwilę. :xmas_wink: Wczoraj było tak samo :xmas_smile:

Opublikowano

U mnie tylko huk a efektu brak ;/ Czasem ja walnę rakietkę czasem ktoś inny i tak dalej ;d

Opublikowano

U mnie wczoraj zaczęli prawdziwie strzelać. Co chwila było widać jakąś rakietę wznoszacą się w niebo, a kilka razy odpalili nawet wyrzutnie (w tym jedną kątową - chyba JW90). Teraz słychać, jak ktoś rzuca petardami. Jeszcze trzy dni :christmascool: .

Opublikowano

U mnie strzelają często w dzień petardami , a gdy zapada zmrok strzelają rakietami i wyrzutniami.