Krzychu93 5 Opublikowano 24 Grudnia 2012 To fakt u mnie też rzadko kto coś strzeli, a jak już to picolaka. Nie dość że wszystko drożeje to i fajerwerki podrożały niektóre nawet o 10-15zł w stosunku do zeszłeo roku ;/ Cytuj
dokli 0 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Niestety ;/ U mnie też cicho, chyba, że jakieś dzieciaki bawią sie picolakami ;d Cytuj
1qnBDG 0 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Dobrze Poki zauważył i też właśnie o tym zdałem sobie sprawę. U mnie prawie nic nie słychać, bardzo rzadko jakaś mocniejsza petarda, a tak cicho-sza. W poprzednich latach już nie raz jakieś wyrzutnie strzelały. Może się to jeszcze zmieni. Nie wiem czy też tak uważacie, ale w poprzednim sylwestrze ludzie mniej strzelali niż jeszcze w poprzednich latach. Być może teraz będzie jeszcze gorzej. Fakt, życie coraz droższe, a podwyżek pensji nie ma znaczących. ;/ Ja sie nie moge niestety z tobą zgodzić bo mieszkam w Fordonie w takim miejscu że z okna widzę większą część fordonui wieczorami widzę i słyszę ze ktoś coś odpala;)pzdr. Cytuj
wariat096 0 Opublikowano 24 Grudnia 2012 U mnie rzadko ale już kilka ładnych wyrzutni widziałem Cytuj
macieek95 1 Opublikowano 24 Grudnia 2012 1qnBDG - spoczko ja się nie mogę z Tobą zgodzić, a też mieszkam w Fordonie. Cytuj
TPS 0 Opublikowano 24 Grudnia 2012 O widzę żę nie tylko ja odpowiadam sobie fp3 : ) A co do tematu to parę fp3 na dzień i tyle. Cytuj
sebasped 0 Opublikowano 24 Grudnia 2012 właśnie ktos w okolicy odpalił jakąś wyrzutnie chyba 7 strzałów :xmas_biggrin: Cytuj
kowal7011 0 Opublikowano 24 Grudnia 2012 U mnie ktoś koło godziny 18:00 zacząl nieźle naparzać petardami, wydaje mi się, że to nie były Picolaki To pierwszy raz w tym roku, kiedy usłyszałem petardy, od razu uśmiech na twarzy Cytuj
kubix101 1 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Tak u mnie nareszcie słychać. Ktoa wyrzutnie odpala i petardami strzelają Cytuj
MrArlo12 1 Opublikowano 25 Grudnia 2012 U mnie podczas pasterki było słuchać naprawdę coś głośnego, i kilka rakiet tez było :xmas_biggrin: Cytuj
WojtekPirotechnik 0 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Kur.. U mnie w mieście ludzie nie są do końca normalni....Teraz akurat jestem u babci, i ktoś przed chwilą pomiędzy blokami pier**lnął FP3 NEW( chyba jeszcze z zeszłego roku ).Jezus maria hehe Jak trzasnęło...A flara jaka konkretna To już nie jest za zdrowe ja to ja ale starsi ludzie to wam powiem, że mogą się oooostro przestraszyć. Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Dzisiaj jestem na dworze nagle huk typu ko204 , potem Potężny huk jak FP3 New stara wersja , i jeszcze inne hukowce potem co 2min rakieta , pół godziny później 49Sh wyrzutnia Czułem się jak 31 Grudnia , jestem dumny ze swojej miejscowości , oby coraz lepiej Cytuj
Dejwid 0 Opublikowano 25 Grudnia 2012 W Bydgoszczy pojedyncze strzały słychać na różnych osiedlach . Ale czuć zbliżającego się sylwka Cytuj
WojtekPirotechnik 0 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Dzisiaj jestem na dworze nagle huk typu ko204 , potem Potężny huk jak FP3 New stara wersja , i jeszcze inne hukowce potem co 2min rakieta , pół godziny później 49Sh wyrzutnia Czułem się jak 31 Grudnia , jestem dumny ze swojej miejscowości , oby coraz lepiej U mnie jest bardzo podobnie Idą tez rakiety i wyrzutnie ;D i właśnie kilka tych potężnych huków Cytuj
Jango 0 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Byłem dziś w Puławach, co chwilę słyszałem petardy pokroju FP3 U mnie na ulicy strzelali pikolakami Cytuj
pirotechnik93 0 Opublikowano 25 Grudnia 2012 U mnie z dnia na dzień coraz bardziej słychać .Dziś ktoś odpalił wyrzutnie, rakiete no i oczywiście petardy hukowe Cytuj
adrian21 4 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Dziś już się trochę ruszyło poleciało kilka ładnych kostek(duży kaliber),rakiety i coraz częściej słychać petardy :xmas_biggrin:pozdrawiam :xmas_happy: Cytuj
sebasped 0 Opublikowano 26 Grudnia 2012 troche obudziłem ludzi na dzielnicy i przez jakieś 10 min było słychać trochę strzałów Cytuj
FireFun 0 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Klimacik na 100%! Już czuć, że Sylwester tuż tuż. Właśnie widziałem 2 wyrzutnie coś koło 49 strzałów. :xmas_biggrin: Cytuj
Bilon3 0 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Od 3 godz. słyszę na okrągło huki od wyrzutni i tak co chwilę. :xmas_wink: Wczoraj było tak samo :xmas_smile: Cytuj
dokli 0 Opublikowano 26 Grudnia 2012 U mnie tylko huk a efektu brak ;/ Czasem ja walnę rakietkę czasem ktoś inny i tak dalej ;d Cytuj
capodanno 37 Opublikowano 28 Grudnia 2012 U mnie wczoraj zaczęli prawdziwie strzelać. Co chwila było widać jakąś rakietę wznoszacą się w niebo, a kilka razy odpalili nawet wyrzutnie (w tym jedną kątową - chyba JW90). Teraz słychać, jak ktoś rzuca petardami. Jeszcze trzy dni :christmascool: . Cytuj
Pirat_Dawid 0 Opublikowano 28 Grudnia 2012 U mnie strzelają często w dzień petardami , a gdy zapada zmrok strzelają rakietami i wyrzutniami. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi