kowal7011 0 Opublikowano 28 Grudnia 2012 U mnie jeździ patrol policji i troche strzelanie ucichło ( aj te woj. lubelskie ) ale i tak słychac co jakiś czas petardy, wieczorem rakieta/wyrzutnia. czuć już klimat sylwestra na 80% Cytuj
Bartosz 43 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Warszawa-Bielany - informuję, iż od kilku dni amatorzy przedsylwestrowego strzelania rozkręcają się a dziś już konkretnie dają o sobie znać. Słychać głównie petardy ale od czasu do czasu ktoś odważy się odpalić jakąś kostkę. Wcale nie trzeba patrzeć w kalendarz, by stwierdzić, że sylwester tuż tuż... Cytuj
MrArlo12 1 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Wczoraj ktoś u mnie odpalił kostke 10s, a tak to petardy cały czas. Cytuj
Lenio 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Ja dopiero od wczoraj słysze jakieś pojedyncze strzały petard na osiedlu, ujrzałem jedną rakiete z daleka, oprócz tego cisza... :xmas_dry: Cytuj
B4rt3k 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 U mnie pojedyncze hukowe słychać, ogólnie im ciemniej tym więcej i mocniej w godzinach wieczornych ktoś ewentualnie jakąś rakietę odpali albo moździerz Cytuj
pirotechnik93 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 u mnie w mieście juz od paru dni strzelają. Jeden odpali jakąś wyrzutnie inny szelke z moździerza, a tak po za tym do same hukowe. Cytuj
Pitbullsoldier 2 Opublikowano 30 Grudnia 2012 U mnie coś dzisiaj cisza,ale to pewnie cisz przed burzą :xmas_laugh: A wczoraj to siedziało nie powiem :)Mieszkam koło biedronki i ludzie jak se testowali jakieś wyrzutnie to pod moim balkonem Noi dalej ktoś odpalił bardzo ładną wyrzutnie , ok 60 sec.pokazu było :xmas_happy: Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Oj u mnie od 11:00 boom boom w oddali jestem ciekawy jak to będzie wieczorem i jutro ahhJa to na razie chodziłem po podwóku dla niepoznaki że to ja lol XDSąsiedzi jutro !!! Cytuj
sebasped 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 u mnie dzisiaj też jes głośno i kolorowo :xmas_biggrin: Cytuj
Ruzz 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Od połowy grudnia widuję 2-3 kostki i słyszę 20-30 petard. Ogólnie zabawa trwa cały dzień. Cytuj
mtt4 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 W oddali słychać jakieś huki, niestety nikt jeszcze nie odpalił żadnej rakiety Zobaczymy co się jutro będzie działo, bo zapowiada się fantastycznie :xmas_happy: Cytuj
Jango 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Przed chwilą ktoś odpalił wyrzutnię niedaleko. Jak byłem na dworze widziałem jeszcze dużą rakietę, a tak to co chwila słychać wyrzutnie i petardy :xmas_happy: Cytuj
Lenio 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Przed chwilą wróciłem ze zwiadów osiedla, niestety nic się nie dzieje, jakieś pojedyncze huki z oddali... :xmas_dry: Cytuj
-Tensor- 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 U mnie non stop od 3 dni napieprzają hukowymi w całym mieście Cytuj
Pawlak 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Byłem na samotnim spacerze własnie i jak najbardziej słychać ! Jest moc, ten wspaniały klimat przed sylwestrowy<3 Cytuj
Montario 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 U mnie dzisiaj troche puszczali hukowych .. A tak to ani jednej rakiety, kostki .. ;d Nie to co przez pare poprzednich lat :< Cytuj
Neverath 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 U mnie dziś ciągle strzelają hukowe i rakiety. Kilka wyrzutni też widziałem. Cytuj
MrArlo12 1 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Dziś widziałem jak ktoś strzelił 2 rakietki i kilka strzałów petard Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 4 Grudnia 2013 U mnie jak narazie cisza ale mam nadzieję że świętach się to zmieni endriu123457 Cytuj
Camel 0 Opublikowano 4 Grudnia 2013 u mnie kiszka c roku narok coraz gozej kilka lat temu to kazdy praktycznie napieprzal czym sie dalo a teraz lipa Cytuj
Injektor 0 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zauwazylem ze tylko ja w promieniu co najmniej 5 km coś odpalam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi