Radeonii 0 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Witam,a więc przedstawiam wam mój stuff BricoMarche: -(Rakiety)-Perfect-1op.25zł. -(Wyrzutnia)-Katmandu-1szt.27zł. -(Wyrzutnia)-CudakBattery.1szt.27zł. To mam na chwilę obecną. Dojdzie do tego także: -Mozdzierz sp008.26zł,albo mozdzierz z biedronki Jak widać w tym roku bieda troszku Pozdrawiam Cytuj
show of fireworks 0 Opublikowano 19 Grudnia 2011 jak to się mówi... raz na wozie, raz pod wozem stuff fajny chociaż szkoda, że bez pierdół B) Cytuj
macieek95 1 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Nieważne ile, ważne by się dobrze przy tym bawiło ;D. 2 dobre wyrzutnie, dobre rakiety i planowany dobry moździerz więc wypasik jest. Hukowe jakieś dojdą? Dla mnie jeszcze petardy, duperele i jest gitez. Cytuj
mantis 433 Opublikowano 19 Grudnia 2011 W tym roku sam będę miał mniej fajerwerków w porównaniu z ubiegłym rokiem i mniej więcej na równym poziomie z dwoma i trzema latami wstecz. Weź sobie symbolicznie jakieś Piccolaki do postrzelania w dzień, no chyba, że nie przepadasz za petardami. Jak napisał Macieek nie ważne ile masz, ważne ile wkładasz w to pasji.Nie zapomnij powstawiać nam tutaj jakiś fotek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi