Urban 2 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Witam chciałbym sobie skompletować stuff za 30zł z biedronki i lidla nie za bardzo zależy mi na jakości wolał bym mieć troche tych rzeczy. Cytuj
0 Szajba 0 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Jak chcesz trochę zabawy to ja zaproponuję coś takiego:Zestaw 12 rakiet "Best" - Lidl - 12.99 lub mały zestaw z biedronki - 9.99Duży zestaw z biedronki - 24.99Masz sporo zabawek i rakiet, myślę że warto tą dychę dołożyć. Cytuj
0 Cooli 4 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Jak czytam wasze posty to płakac mi się chce ale pomogęJeśli chcesz sie pobawić to nakupuj tyle gratów najtańszych ile wejdzie do 30 złA jeśli chcesz konkretnie uczcic sylwestra to kup jedno a porządne za 30 złalbo sobie kup 3 x zestaw za 9,90 i zabawy masz na sylwestra Cytuj
0 macieek95 1 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Parę rakiet, różne bączki, mała fontanna i słabe petardy, ogólnie tak naprawdę nic konkretniejszego. W moim temacie o stuffie jest tam foto wszystkich dupereli z zestawu. http://www.forumfajerwerki.pl/topic/5704-macieek95-skromny-stuff-na-201011/page__p__61073&?do=findComment&comment=61073 Cytuj
0 Poki 17 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Ja proponuje, zestaw fontan, wyrzutnie i mały zestaw, wszystko po 9.99zł. Cytuj
Pytanie
Urban 2
Witam chciałbym sobie skompletować stuff za 30zł z biedronki i lidla nie za bardzo zależy mi na jakości wolał bym mieć troche tych rzeczy.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi