Siema,mam problem,zamówiłem wczoraj coś koło godz 22:00 jakieś petardki itd na fajerwerkimarket.pl Ostatnio też miałem zamawiać ale zrezygnowałem,a zadzwonili do mnie ok. 1min. od potwierdzenia wysyłki na poczcie elektr.,pytali się o wiek(tzn moich rodziców,ja mam 16lat) i coś tam jeszcze No i od wczoraj nie dzwonią,status przesyłki to Oczekiwanie (tzn że paczka juz jedzie?Mozna to gdzieś sprawdzić? i Jak?) Mam do nich dzwonic czy pisac e-mail? Pls pomozcie.
Pytanie
Feallan 0
Siema,mam problem,zamówiłem wczoraj coś koło godz 22:00 jakieś petardki itd na fajerwerkimarket.pl
Ostatnio też miałem zamawiać ale zrezygnowałem,a zadzwonili do mnie ok. 1min. od potwierdzenia wysyłki na poczcie elektr.,pytali się o wiek(tzn moich rodziców,ja mam 16lat) i coś tam jeszcze
No i od wczoraj nie dzwonią,status przesyłki to Oczekiwanie (tzn że paczka juz jedzie?Mozna to gdzieś sprawdzić? i Jak?)
Mam do nich dzwonic czy pisac e-mail?
Pls pomozcie.
18 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi