Skocz do zawartości
  • 0

Przesyłka z fajerwerkimarket.pl

Pytanie

Opublikowano

Siema,mam problem,zamówiłem wczoraj coś koło godz 22:00 jakieś petardki itd na fajerwerkimarket.pl
Ostatnio też miałem zamawiać ale zrezygnowałem,a zadzwonili do mnie ok. 1min. od potwierdzenia wysyłki na poczcie elektr.,pytali się o wiek(tzn moich rodziców,ja mam 16lat) i coś tam jeszcze
No i od wczoraj nie dzwonią,status przesyłki to Oczekiwanie (tzn że paczka juz jedzie?Mozna to gdzieś sprawdzić? i Jak?)
Mam do nich dzwonic czy pisac e-mail?
Pls pomozcie.

18 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Pomoze ktoś? :/

• 0
Opublikowano

Podejrzewam że na forum nie ma jasnowidza więc zadzwoń do nich.

• 0
Opublikowano

Najlepiej zadzwonić jak chcesz szybko dostać odpowiedź na swoje pytanie .

• 0
Opublikowano

Podejrzewam że na forum nie ma jasnowidza więc zadzwoń do nich.

Pytam sie czy mam do nich pisac/dzwonic nie widzisz?
I co to znaczy "Oczekiwanie" w statusie zamówienia,wkoncu napewno ktos tam zamawiał i wie
  • 0
Opublikowano

Ej to powie ktoś co oznacza status przesyłki "Oczekuje"?
Jak zamawiałem raz i pytali sie mnie o wiek itd,to drugi raz nie będą?
Ludzie pomocy,niewiem co mam robić.

• 0
Opublikowano

Tym się nie przejmuj ja zamówiłem już kilka miesięcy temu wszystko przyszło a do dziś mam status ,,oczekuje"

• 0
Opublikowano

Ej to powie ktoś co oznacza status przesyłki "Oczekuje"?
Jak zamawiałem raz i pytali sie mnie o wiek itd,to drugi raz nie będą?
Ludzie pomocy,niewiem co mam robić.

Masz do nich zadzwonić i się dogadać.
  • 0
Opublikowano

Nie patrz na status... A co do przesyłki to nie wiem czy wyślą bo ja mógłbym też sobie zamówić a kiedy do mnie zadzwonią to podać wiek rodziców ...

• 0
Opublikowano

Zadzwoń do nich i wszystko jasne,Zamknijcie ten temat

• 0
Opublikowano

Zadzwoniłem do nich(tzn rodzice :D,ja mam 16lat) i po godz. doszło takie coś:

Data złożenia zamówienia:2011-12-20 21:50:30
Zamówienie złożone w sklepie zmieniło swój status. Aktualny status Twojego zamówienia: W trakcie realizacji

• 0
Opublikowano

Śpieszę z wyjaśnieniami:
FM jak inne sklepy internetowe przeżywają teraz żniwa. Mają więcej zamówień niż mocy przerobowej, dlatego mało znaczące elementy realizacji (jak zmiana statusu) się zdarzaja. Po telefonie zaaktualizowali status zamówienia, bo zwróciliście im na to uwagę. W rzeczywistości, zamówienie jest przejęte i czeka na wyfrukowanie i zkonfekcjonowanie, spakowanie i nadanie listu przewozowego oraz odebranie przez kuriera. Możliwe, że paczka dotrze w piątek, ale pamiętaj, że jest teraz najcięższy okres dla kurierów, a pogoda zaczęła rzucać śnieg pod nogi (koła). Musisz uzbroić się w cierpliwość.

• 0
Opublikowano

Śpieszę z wyjaśnieniami:
FM jak inne sklepy internetowe przeżywają teraz żniwa. Mają więcej zamówień niż mocy przerobowej, dlatego mało znaczące elementy realizacji (jak zmiana statusu) się zdarzaja. Po telefonie zaaktualizowali status zamówienia, bo zwróciliście im na to uwagę. W rzeczywistości, zamówienie jest przejęte i czeka na wyfrukowanie i zkonfekcjonowanie, spakowanie i nadanie listu przewozowego oraz odebranie przez kuriera. Możliwe, że paczka dotrze w piątek, ale pamiętaj, że jest teraz najcięższy okres dla kurierów, a pogoda zaczęła rzucać śnieg pod nogi (koła). Musisz uzbroić się w cierpliwość.

Powiedzieli mi że dzisiaj wyślą na 100%,ale kiedy dojdzie tego nikt nie wie :/
  • 0
Opublikowano

paczka powinna dojść w przeciągu 3-4 dni

• 0
Opublikowano

paczka powinna dojść w przeciągu 3-4 dni

czyli po świętach :/
  • 0
Opublikowano

3-4dni?! Co ty gadasz chłopie.. Mimo iż sa święta paczki dochodza max w 2 dni, przewaznie jest to jednak 1 dzien, gdyz kurierzy jeżdzą tak dlugo az rozwioza wszystkie paczki. jesli wysla dzis przed poludniem jutro powinienes miec.

• 0
Opublikowano

mi z fajerwerki-net.pl paczka jechała ok 'półtora dnia' :))

• 0
Opublikowano

dzwonili dzisiaj,paczka dojdzie po świetach,we wtorek :/

• 0
Opublikowano

a jednak paczka już doszła ;),jutro wstawie może zdjęcia mojego stuffu

Apeluję o zachowanie poprawnosci gramatycznej! Duże litery i interpunkcja!