Matti 0 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Opis +FM:Symbol: JW14 Nazwa: ARCTICIlość strzałów: 10 , id=20mmOpis efektu: SREBRNE KOMETY Z NIEBIESKIMI PERŁAMI + SREBRNECHRYZANTEMYFilm: Cena hurtowa: 12,40 złOpis Matti:Miałem ją na sylwka i musze powiedziec ze mnie milo zaskoczyla wedlug mnei jedna z lpeszych na rynku za tą cene. Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 7 Stycznia 2007 ONA JEST SUPER! Rok temu miałem ją pierwszy raz tak kupiłem od niechcenia bo była za przystępną cene...myślałem że to taka przeciętna bedzie....a to było za***iste :grin: na 2006/2007 szukałem ją wszędzie w niedziele bo musiałem ją mieć :mrgreen: i znalazłem po prostu POLECAM Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 23 Listopada 2007 Mi ta wyrzutnia jakoś się zbytnio nie spodobała. Małe te wybuchy.Znacznie lepsze wyrzutnie od niej to np. Mars lub Kasjopeja mają więcej strzałów a kosztują prawie tyle samo. I efekty o wiele lepsze.Moja ocena tej wyrzutni to 5/10 Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 23 Listopada 2007 Ja dam swój film jak odpalałem na sylwka.http://pl.youtube.com/watch?v=hqnD7W4PCW8Dziwne troche bo na moim filmiku i Firemana mamy takie same efekty a ten film witusia jest zupełnie inny. Ale tak jak już kiedyś pisałem za taką cene to opłaca sie za nieważne który efekt Cytuj
Gość Felix Opublikowano 23 Listopada 2007 Mi sie ona nawet podoba jak na taką cenę to może być i kosztuję8 zł w biedrze na pewno ją zakupie 7/10a witus czemu twój film jest inny ? Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 23 Listopada 2007 Faktycznie inne są te efekty. No ale w obu jest crackling, więc myślę że w tej z biedry ( którą oczywiście postaram się kupić ) też on będzie Podobał mi się bardziej film Kamila od tego jorga, bo ten crakling to był ładniejszy. Poprostu coś więcej niż tylko takie kropeczki jak na filmie od jorga. Cytuj
gojat 0 Opublikowano 26 Listopada 2007 w tym roku sobie ją na pewno zakupie i znalazłem jeszcze jeden filmik i jeszcze inne efektyhttp://pl.youtube.com/watch?v=AZtj7m2M6Ms&...feature=related Cytuj
bedzio 0 Opublikowano 26 Listopada 2007 Miałem ją w poprzednim roku i strasznie mi się podobała. Moja miała takie efekty jak w filmiku Jorga. Cytuj
Mazi 0 Opublikowano 28 Listopada 2007 w tym roku sobie ją na pewno zakupie i znalazłem jeszcze jeden filmik i jeszcze inne efektyhttp://pl.youtube.com/watch?v=AZtj7m2M6Ms&...feature=related O ciul jakby miała takie efekty to bym sobie takich 10 kupił Cytuj
bedzio 0 Opublikowano 1 Grudnia 2007 w tym roku sobie ją na pewno zakupie i znalazłem jeszcze jeden filmik i jeszcze inne efektyhttp://pl.youtube.com/watch?v=AZtj7m2M6Ms&...feature=related O ciul jakby miała takie efekty to bym sobie takich 10 kupił Ona ma takie efekty :neutral:. Cytuj
TowdiPL 0 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Cool wyrzutnia! Ale przedemna trudny wybór pomiedzy KUNG-FU a ARCRIC :???: CO bardziej polecacie i na jaka wysokosci leci pocisk z tej wyrzutni? Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Ja Ci bardziej polecam Arctica, niewiem wy wsyzscy sie podniecacie tym Kung-Fu a dla mnie to gówno jest :mrgreen: Pociski lecą gdzieś mniej więcej 25-30 m. Cytuj
TowdiPL 0 Opublikowano 12 Grudnia 2007 NO to chyba jednak wybiore Arctic'a ale odpale i wszystko poleci w niebo w ciagu kilku sekund :shock: A z rakietami jest troszke wiecej zabawy Cytuj
Bitels 0 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Arcitc ma lepsze efekty to oczywiste...co wy się spodziewacie to TAK małych rakietkach ? Cytuj
gojat 0 Opublikowano 13 Grudnia 2007 czy ty czytałeś posty o tych rakietkach "małych" chyba nie a miałeś jedną że tak mówisz my sie dużo spodziewamy mają dobre efekty każdy tak mówi sorry za off top Cytuj
mazii23 0 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Wczoraj nie wytrzymałem i odpaliłem Arctica :mrgreen: Była to ta wersja pierwsza czyli: białe komety, cracling i niebieskie gwiazdki.Podobał mi się niesamowicie tylko jedyny minus że za szybko strzelał ale chyba w tym tkwi cały jego urok.Filmiku nie robiłem gdyż identyczny jest na YT.Jak za 8 zł to śmiało polecam wszystkim moja ocena 9/10.pozdro... Cytuj
Fear 0 Opublikowano 22 Grudnia 2007 Ę? na YT są trzy filmy Arctica i każdy ma inny efekt więc powiedz który xD... Sądze iż JW14a (Hot) to konkurencja dla Arctica i to sporawa... Arctica oceniam na 7/10 bo w porównaniu do młodszego braciszka ma dużo gorsze efekty, mało kolorów... Cytuj
Nostra 0 Opublikowano 22 Grudnia 2007 Arctic z biedronki to wersja z cracklingiem (srebrne kolory i niebieskie), mi się nie podoba, wolę Hota Cytuj
Tele 0 Opublikowano 22 Grudnia 2007 Kupiłem wczoraj arctic'a w biedrze i mam nadzieje , że nie pożałuje też wziołem kung - fu i już nie żałuję bo wyszczeliłem tę najmniejszą rakietę z napisem CRALCLINK Efekt : Ładny rosprysk z crajklingiem . Raczej Arcitica wole bo ma 10 szczłów , ale tylko niebieskich i srebrnych . Rakiety Kung - fu mają różne kolory ale jest ich tylko 6 . Więc polecam ci to i to . Jak lubisz się popisać ładnym efektem weź arctic a , jak lubisz się pobawić weź kng - fu Cytuj
Jarek 4 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Witam, odpaliłem już tą wyrzutnię i muszę powiedziec, że bardzo mi się spodobała. Ma bardzo ładny efekt, dośc dużo stzrałów i jest bardzo tania. Polecam!!! Cytuj
Fear 0 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Odpaliłem już tą wyrzutnie i efekt, że owszem, że ładnie, tylko czemu wali we mnie ?! Bardzo duże rozpryski, kolorów mało ale... na widowni wywarło duże wrażenie... Ten srebry był bardzo wyraźny Cytuj
Yusha 0 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Ja Arctica odpaliłam wczoraj... mi się podobał i wszystkim innym co byli ze mną... :grin: Polecam na przyszłość... Cytuj
bull92 0 Opublikowano 1 Stycznia 2008 artic jest cudowny odpalilem 2 o godzinie zero super jest ten craclin na koniec karzego strzalu polecam !! :mrgreen: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi