Mbxmaciek 1 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Czesc. Planuje w nocy, włąściwie nad ranem, koło godziny 6.00 wyjsc z bratem na osiedle, i je obudzic dzięki FP3 i 'gwizdkom' Pomyslałem sobie ze to jest jedyny taki dzień w roku, i chyba nic sie nie stanie jak postawie okolicznych mieszkańcow na nogi B)Jakie jest Wasze zdanie na ten temat?Czy 'władze' maja prawo wlepic mi jakis mandat za to? 1
piter2599 5 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Żadnego mandatu Ci nie dadzą, bo:1. Jest już po ciszy nocnej2. 31.12 można legalnie strzelać kiedy chcesz PS. Dla mnie to nie jesteś normalny
Rekab 0 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Powiem Ci tyle że lepiej się przespać do 10 niż wstawać tak wcześnie i być niewyspanym. Ja miałem taki plan żeby 1 stycznia wyjść około 5 z rana i FP3 strzelać xD i każdy na kacu się budzi ^^
Mbxmaciek 1 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2011 Wyśpie sie potem, wstane o 6, z 15 min dam popis, a potem znow do wyra Ok. to 3mam Was za słowo z tym pozwoleniem na strzelanie, aczkolwiek mieszkańcy i ochrona pewnie będzie sie do mnie sapała ;D Ale mam wymówke przecież B)
mpiwowski 182 Opublikowano 21 Grudnia 2011 żadnego mandatu nie dadzą hahhhaah, Pamiętajcie policja zawsze może dać bo zawsze znajdzie powód. W tym wypadku nagminne zakłócanie spokoju oddziaływające na okolice. I w tej chwili sylwek czy cisza nocna nie mają nic do rzeczy.Poza tym gratuluję głupoty, nie wiem jak można wpaść na taki durny pomysł strzelania komuś o 6 rano. Przede wszystkim czas nauczyć się trochę kultury i szacunku dla innych osób.A potem mówią w mediach że fajerwerki to zło a empatia ma pożywkę z takich ludzi.
fpshooter 12 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Powiem krótko - durny pomysł i tyle. Zgadzam się z mpiwowskim, po takiej akcji wzrośnie tylko społeczna niechęć do fajerwerków.fps
9ogonuf 1 Opublikowano 21 Grudnia 2011 skąd o tej porze ci tam się policja weźmie ? ja planuje wyjść jakoś 4-5 z kuzynem i wypalić HE008 =D nie będą mi sąsiedzi w sylwestra spać pół dnia
bobek4322 0 Opublikowano 21 Grudnia 2011 no ja też mam plan kupić najwiekszego achtunga z Hestii wywalić go wczeeeeeesnie rano na mile powitanie sylwestra
FireGorek1 2 Opublikowano 21 Grudnia 2011 pomysł kompletnie jest do niczego !! policja powinna przyjechać i strzelić ci nie 1 a 4 mandaty, i przetrzymać cię do tego na dołku w sylwestra. to by ci się odechciało takich głupich pomysłów !!
Feallan 0 Opublikowano 21 Grudnia 2011 no ja też mam plan kupić najwiekszego achtunga z Hestii wywalić go wczeeeeeesnie rano na mile powitanie sylwestra Hmmm o dawaj może tobie przed domem o 4:00 w nocy postrzelamy???Pomysł do bani
9ogonuf 1 Opublikowano 21 Grudnia 2011 pomysł kompletnie jest do niczego !!policja powinna przyjechać i strzelić ci nie 1 a 4 mandaty, i przetrzymać cię do tego na dołku w sylwestra. to by ci się odechciało takich głupich pomysłów !! co w tym złego ? to jest specyficzny jeden na 365 dzień nie rozumiem o co ci chodzi
TheGospodarz 1 Opublikowano 21 Grudnia 2011 pogrzało was ?? Też myślałem kiedyś że to będzie takie super. Ale wiem jak czasem moja babcia narzeka jak 2-3 dni przed sylwestrem ktoś strzela bo nie może spać. To nie jest nic fajnego wg mnie. I jeszcze wtać o 6:00 to już wgl nie możliwe. Przynajmniej w moim wypadku ;D
PiroFil 0 Opublikowano 21 Grudnia 2011 pomysł zupełnie głupi poza tym chciał byś żeby cie ktoś obudził tak o 5 rano !! myślę ,że był byś zły jak by cie tak ktoś obudził
tomszak 1 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Podstawa musisz miec 18 lat, w przeciwienstwie mandacik ci sie nalezy : >
mpiwowski 182 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Temat zamykam, bo rodzi się niepotrzebna głupia gadka. A kilku z was tutaj trzeba odesłać na leczenie, a także kurs kultury i dobrego zachowania skoro nie widzicie jeszcze jak głupi jest ten pomysł.
Rekomendowane odpowiedzi