Skocz do zawartości

[Blackhawk777] Sylwester 2011/2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Niestety w tym roku budżet jest skromny, ale mimo to sądzę że produkty które kupiłem są całkiem dobre ;) Zamierzam przygotować mały pokaz i wszystkie produkty (po za petardami) został zakupione pod tym kątem. Oto one:

JC05 - FP3 Small,

JF66 - Flash,
SM9882 - Red Meteor,
JW06 - Kasjopeja,
TXB217 - Leo,
JW21 - Condor,
JW90 - Show Of Fireworks,
TXB756 - X-Emotion,
JW408 - Show Of Fireworks,

Za wszystko zapłaciłem ~340 zł.

Zakupy zrobiłem na http://www.fajerwerki-korsarz.pl i jestem bardzo zadowolony z pracy tego sklepu. Dobry kontakt, bardzo szybka wysyłka, wszystko ładnie zapakowane. Zdecydowanie polecam ten sklep.

Zdjęcie:
kw28o.jpg

Wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku :)

Opublikowano

Ciekawe jak wykaże się X Emotion, też ją mam, tak jak jw90, condora ;)

Opublikowano

Wybrałeś dobre kostki, szkoda trochę, że nie kupiłeś więcej fp3 lub art różnych, bo możesz się troszkę " nudzić ", ale jak kto preferuje :)
W każdym razie stuff jak najbardziej ok.
Moja ocena 8/10

Opublikowano

Fajne wyrzutnie :) jest jw408, którą mam nadzieje będę gościł w przyszłorocznym stuffie :D tez mi brakuje trochę art. różnych. pozdrawiam i wesołych świąt :D

Gość DreSzCzyK
Opublikowano

Condor :dry: Ogólnie dobry stuff i sprawdzone kostki !

Opublikowano

Stuff bardzo mi się podoba, jest przede wszystkim konkretnie. JW408 bardzo dobry wybór, reszta także dobrze dobrana. Za tą kwotę to bomba!

Opublikowano

Wybrałeś dobre kostki, szkoda trochę, że nie kupiłeś więcej fp3 lub art różnych, bo możesz się troszkę " nudzić ", ale jak kto preferuje :)
W każdym razie stuff jak najbardziej ok.
Moja ocena 8/10

Nudzić się raczej nie będę, ponieważ szykuje się fajna impreza, a pokaz będzie uświetnieniem tegoż wydarzenia ;) Dziękuję za opinie. Pozdrawiam.
Opublikowano

Mimo tego, że miałeś ograniczony budżet to stuff Ci się udał :) 5/5

Opublikowano

Najs, po mojemu same konkrety. :)