blackhawk777 0 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Witam. Niestety w tym roku budżet jest skromny, ale mimo to sądzę że produkty które kupiłem są całkiem dobre Zamierzam przygotować mały pokaz i wszystkie produkty (po za petardami) został zakupione pod tym kątem. Oto one:JC05 - FP3 Small,JF66 - Flash,SM9882 - Red Meteor,JW06 - Kasjopeja,TXB217 - Leo,JW21 - Condor,JW90 - Show Of Fireworks,TXB756 - X-Emotion,JW408 - Show Of Fireworks,Za wszystko zapłaciłem ~340 zł.Zakupy zrobiłem na http://www.fajerwerki-korsarz.pl i jestem bardzo zadowolony z pracy tego sklepu. Dobry kontakt, bardzo szybka wysyłka, wszystko ładnie zapakowane. Zdecydowanie polecam ten sklep.Zdjęcie:Wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku Cytuj
9ogonuf 1 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Ciekawe jak wykaże się X Emotion, też ją mam, tak jak jw90, condora Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Wybrałeś dobre kostki, szkoda trochę, że nie kupiłeś więcej fp3 lub art różnych, bo możesz się troszkę " nudzić ", ale jak kto preferuje W każdym razie stuff jak najbardziej ok.Moja ocena 8/10 Cytuj
glosal 0 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Fajne wyrzutnie jest jw408, którą mam nadzieje będę gościł w przyszłorocznym stuffie tez mi brakuje trochę art. różnych. pozdrawiam i wesołych świąt Cytuj
TheFirefoxFan 5 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Stuff bardzo mi się podoba, jest przede wszystkim konkretnie. JW408 bardzo dobry wybór, reszta także dobrze dobrana. Za tą kwotę to bomba! Cytuj
blackhawk777 0 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2011 Wybrałeś dobre kostki, szkoda trochę, że nie kupiłeś więcej fp3 lub art różnych, bo możesz się troszkę " nudzić ", ale jak kto preferuje W każdym razie stuff jak najbardziej ok.Moja ocena 8/10 Nudzić się raczej nie będę, ponieważ szykuje się fajna impreza, a pokaz będzie uświetnieniem tegoż wydarzenia Dziękuję za opinie. Pozdrawiam. Cytuj
MrArlo12 1 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Mimo tego, że miałeś ograniczony budżet to stuff Ci się udał 5/5 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi