DragsteR. 0 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Symbol: M66 (JW66 Show of Fireworks)Nazwa: Fire-1Strzałów: 19Kaliber: 30mmEfekt: brokatowa palma + kolorowe gwiazdkiCena: 50 zł w BiedronceZdjęcie: http://s4.ifotos.pl/...png_rhnswex.pngFilm: z Sylwestra 10/11r (zachęcam do oglądania w HD): Świetna wyrzutnia, jak za 50zł to trudno będzie znaleźć lepsza, bardzo długo utrzymujący się efekt i zasłużone 10/10. Cytuj
Condor 0 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Mam pytanie lepiej kupić tą wyrzutnie za 50 zł czy mistrzowie ognia 30 strzałów za 60 zł ?? czekam na odpowiedź Cytuj
@Gerard@ 0 Opublikowano 26 Grudnia 2011 W tym roku nie będzie tej 30-sto strzałówki,ale jak masz jakąś możliwość jej nabycia* to jak najbardziej polecam!*Gdzie ją sprzedają?Sam może się zdecyduję... Cytuj
Condor 0 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Myślałem że będzie w biedronce no cóż a polecacie najlepiej czerwono fire czy jak ? Cytuj
malpiszon11 0 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Jak mam kupić fire 1 za 50zł to wole jechać do gromu i kupić mont everest i do tego lampa ladayma ,ninja ,teole albo mont everest i jakieś rakiety czy FP3 NEW!!! Cytuj
Bałwanek 0 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Dokładnie jak za taką cenę to lepiej kupić jakąś inną i np. fp3 Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Bardzo pozytywnie zaskoczyła mnie ta wyrzutnia.Efekty w postaci pięknych,grubych złotych brokatowych palm z gwiazdkami wywarły na mnie wielki podziw.Piękna wyrzutnia dla oka.Jest to na pewno bateria,którą można kupować bez zastanawiania się.Nikt na pewno się nie zawiedzie zakupując ta jorgowską wyrzutnię. Polecam! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi