adrianosisko 0 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Witam.Chciałbym przedstawić Wam moje fajerwerki na Sylwestra 2011/2012. Są to moje ostatnie zakupy na internecie (oczywiście nie na zawsze, w tym roku ). Ale dokupię za to jeszcze fajerwerki z biedronki, a na zdjęciu nie znajduje się 10 paczek Picollo, które kupiłem 10 minut temu Fotka całości:Jest i filmik: Na zakupy w Maxsemie wydałem ok. 330zł.Do tego doszły zakupy w biedronce i na bazarze, całość - ok. 450 z niezłymi rabatami.Pozdrawiam.Jest i filmik pokazu !! tylko naprawdę przepraszam za kamerzystę, był pijany Cytuj
Crispers5 1 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Dobry stuff, taki jak lubię. Porządny, nie za drogi, w sam raz. Cytuj
Ari001 0 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Tak jak kolega wyżej napisał, porządny i nie drogi, lecz nie widze zabawy. Cytuj
ponczo12496 24 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Z takim stuffem na pewno godzina 12 będzie efektowna lecz przez dzień będziesz się nudził Cytuj
MajsterD12 5 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Z kostek będziesz zadowolony. I tak jak już powyżej napisali przydałoby się dokupić jakąś drobnicę. Cytuj
glosal 0 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Fajnie tylko brakuje trochę rakietek i innych rzeczy no chyba ze tego nie lubisz to juz twoja sprawa pozdro. Cytuj
adrianosisko 0 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2011 mam 2 paczki mega piratek , 10 paczek piccollo , dokupie rozne rakietki, cyrkoblice,, motylki i petardy na bazarze.. wiec z biedry chyba zrezygnuje Cytuj
FireworksMaster 0 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Bardzo ładny stuff, pomimo niskiego budżetu kupiłeś same konkrety. Życzę udanego sylwestra :-) Best Regards. Cytuj
macieek95 1 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Jak dokupisz jeszcze jakieś rakiety, moździerz, motylki czy inne duperele to stuff będzie kompletny. Pozdrawiam godzina 0.00 bedzie na pewno świetna. Cytuj
Poki 17 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Dobrze zainwestowane ponad 300zł. Kostki z Maxsema to pewne artykuły, które nadają się na huczne świętowanie. Są też małe bateryjki do strzelania przed godziną 0. No i hukowce. Kolejny dowód, ze nie trzeba kupować wszystkiego i za duże kwoty by mieć dobry zestaw sylwestrowy. Cytuj
Maurycy 0 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Bardzo ładnie. Widać że idziesz na jakość nie na ilość, i chwała Tobie za to;) Dobrze zainwestowana gotówka;) Cytuj
adrianosisko 0 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zrobiłem parę fotek, ot tak, w poczekaniu na ten dzień 31 grudnia Jak już widać, wyrzutnie są połączone ! Splendid River i Festival Day odpalam oddzielnie, na finał. Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Bardzo dobre konkretne kostki od Maxsema !Tylko uwierz mi i połącz tą Splendid River i Festival Day, a nie odpalaj pojedynczo, bo wrażenia będą o wiele większe jak wszystko będzie szło jako całość ! Cytuj
piter2599 5 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Nie cackałeś się z malutkimi kostkami tylko poszedłeś na konkret i bardzo dobrze Życzę powodzenia w pokazie Cytuj
TheFirefoxFan 5 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Stuff konkrecik, ładny pokazik musi wyjść z tego co połączyłeś, a Festival Day idealnie nadaje się na sam finał pokazu Cytuj
capensis 12 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Stuff konkretny, bez zbędnych pierdół , dobre i efektowne kostki. Nic dodać nic ująć 10/10 i zapraszam do mnie Cytuj
The-Piroman 0 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Bardzo fajny stuff konkretne kostki 10/10 tyko czekać na filmik z pokazu. Zapraszam do mnie Cytuj
adrianosisko 0 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2011 Kupiłem 2 moździerze w biedronce, marsa, red meteora, 2 paczki fp3/small, 2 paczki explosive I.Fotki nie będę wrzucał, nie chce mi się robić, chyba że potem. Wydałem 100zł Więc łączna wartość mojego stuffu, to 430zł. Pozdro.PS. jeśli ktoś chętny to proszę pomóc ułożyć kolejność odpalania tych moich wyrzutni. Z góry dziękuje. Aha i nie dawać red dark worlock, bo dzisiaj wystrzeliłem . Cytuj
TheFirefoxFan 5 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Widzę, że coś tam doszło Dobre zakupy, urozmaiciły twój stuff, ogólnie to bardzo ładnie wygląda ;)Festival obowiązkowo na finał 1 Cytuj
adrianosisko 0 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2012 Jest i filmik pokazu !! tylko naprawdę przepraszam za kamerzystę, był pijany Pozdrawiam i życzę wszystkim szczęśliwego nowego roku Pokaz uważam za jak najbardziej udany, jednak filmik to totalne dno ;( Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi