Skocz do zawartości

[adrianosisko] Stuff 2011/2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym przedstawić Wam moje fajerwerki na Sylwestra 2011/2012. Są to moje ostatnie zakupy na internecie (oczywiście nie na zawsze, w tym roku :) ). Ale dokupię za to jeszcze fajerwerki z biedronki, a na zdjęciu nie znajduje się 10 paczek Picollo, które kupiłem 10 minut temu :)

2vvo1g9.jpg

Fotka całości:

24njk2f.jpg

Jest i filmik:

Na zakupy w Maxsemie wydałem ok. 330zł.
Do tego doszły zakupy w biedronce i na bazarze, całość - ok. 450 z niezłymi rabatami.

Pozdrawiam.

Jest i filmik pokazu !!

tylko naprawdę przepraszam za kamerzystę, był pijany :(
Opublikowano

Dobry stuff, taki jak lubię. Porządny, nie za drogi, w sam raz. ;)

Opublikowano

Tak jak kolega wyżej napisał, porządny i nie drogi, lecz nie widze zabawy. :(

Opublikowano

Z takim stuffem na pewno godzina 12 będzie efektowna lecz przez dzień będziesz się nudził ;)

Opublikowano

Z kostek będziesz zadowolony. I tak jak już powyżej napisali przydałoby się dokupić jakąś drobnicę.

Opublikowano

Fajnie tylko brakuje trochę rakietek i innych rzeczy :) no chyba ze tego nie lubisz to juz twoja sprawa :) pozdro.

Opublikowano

mam 2 paczki mega piratek , 10 paczek piccollo , dokupie rozne rakietki, cyrkoblice,, motylki i petardy :) na bazarze.. wiec z biedry chyba zrezygnuje

Opublikowano

Bardzo ładny stuff, pomimo niskiego budżetu kupiłeś same konkrety. Życzę udanego sylwestra :-) Best Regards.

Opublikowano

Jak dokupisz jeszcze jakieś rakiety, moździerz, motylki czy inne duperele to stuff będzie kompletny. Pozdrawiam godzina 0.00 bedzie na pewno świetna.

Opublikowano

Ładnie ładnie lepiej mniej ale bez zbędnej drobnicy :)

Opublikowano

Dobrze zainwestowane ponad 300zł. Kostki z Maxsema to pewne artykuły, które nadają się na huczne świętowanie. Są też małe bateryjki do strzelania przed godziną 0. No i hukowce. Kolejny dowód, ze nie trzeba kupować wszystkiego i za duże kwoty by mieć dobry zestaw sylwestrowy.

Opublikowano

Mocny stuff, dokup coś do zabawy i git 9/10

• Like 1
Opublikowano

Bardzo ładnie. Widać że idziesz na jakość nie na ilość, i chwała Tobie za to;) Dobrze zainwestowana gotówka;)

Opublikowano

Zrobiłem parę fotek, ot tak, w poczekaniu na ten dzień 31 grudnia :)

dg41mh.jpg

10clpgo.jpg

dfyl44.jpg

Jak już widać, wyrzutnie są połączone ! Splendid River i Festival Day odpalam oddzielnie, na finał.

Opublikowano

Bardzo dobre konkretne kostki od Maxsema !
Tylko uwierz mi i połącz tą Splendid River i Festival Day, a nie odpalaj pojedynczo, bo wrażenia będą o wiele większe jak wszystko będzie szło jako całość ! :)

Opublikowano

Nie cackałeś się z malutkimi kostkami tylko poszedłeś na konkret i bardzo dobrze ;)
Życzę powodzenia w pokazie ;)

Opublikowano

Stuff konkrecik, ładny pokazik musi wyjść z tego co połączyłeś, a Festival Day idealnie nadaje się na sam finał pokazu :)

Opublikowano

Stuff konkretny, bez zbędnych pierdół , dobre i efektowne kostki. Nic dodać nic ująć 10/10 i zapraszam do mnie

Opublikowano

Bardzo fajny stuff konkretne kostki 10/10 tyko czekać na filmik z pokazu. Zapraszam do mnie

Opublikowano

Kupiłem 2 moździerze w biedronce, marsa, red meteora, 2 paczki fp3/small, 2 paczki explosive I.
Fotki nie będę wrzucał, nie chce mi się robić, chyba że potem. Wydałem 100zł :) Więc łączna wartość mojego stuffu, to 430zł.

Pozdro.

PS. jeśli ktoś chętny to proszę pomóc ułożyć kolejność odpalania tych moich wyrzutni. Z góry dziękuje. Aha i nie dawać red dark worlock, bo dzisiaj wystrzeliłem ;).

Opublikowano

Widzę, że coś tam doszło ;) Dobre zakupy, urozmaiciły twój stuff, ogólnie to bardzo ładnie wygląda ;)Festival obowiązkowo na finał :D

• Like 1
Opublikowano

Jest i filmik pokazu !!

tylko naprawdę przepraszam za kamerzystę, był pijany :(

Pozdrawiam i życzę wszystkim szczęśliwego nowego roku ;) Pokaz uważam za jak najbardziej udany, jednak filmik to totalne dno ;(