Kacperkiewicz 0 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Witam,Chcę w wigilię odpalić parę petard, mieszkam w Szczecinie (Zach.pom.).I nie wiem czy ktoś z was się w tym orientuje czy mogę w tym rejonie postrzelać trochę w wigilię . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malpiszon11 0 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Wal śmiało ,ale przed 20:00 bo z tego co wiem to po 20:00 już jest cisza nocna chyba xD ja co dzień strzelam przed 20:00 i kiedyć się sąsiedzi skarżyli a ja im powiedziałem że ciszy nocnej jeszcze nie ma i tyle ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capensis 12 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Cisza nocna jest o 22:00 ale w wigilie się nie strzela, po prostu nie wypada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malpiszon11 0 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 E tam ;D kto tak powiedział na strzelanie zawsze jest okazja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capensis 12 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Na mandat też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dokli 0 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Trza ostro uważać miejskie mnie już 2 tyg. temu za strzelanie zatrzymały (Ostrzeżenie FuXa miałem ;d) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 423 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Warto też zajrzeć do tego tematuhttp://www.youtube.com/user/GaooManagement#p/c/A20FFC5CCB51FC6C/18/p2SY3OcZG7s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1qnBDG 0 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 w Wigilie zawsze coś odpale czy jakąś wyrzutnie , szelki , czy rakietki ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JMJ Pirfotechnics 7 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Na terenie województwa zachodniopomorskiego obowiązuje rozporządzenie wojewody ograniczające używanie materiałów pirotechnicznych miedzy 12 grudnia a 2 stycznia z wyłączeniem 31 grudnia i 1 stycznia!Czytaj: Jeśli będziesz strzelał w wigilie, mogą wkleić ci mandat za złamanie tego rozporządzenia-do 500zl, oraz do 500zl za zakłócanie porządku (co grozi ci w o wiele mniejszym stopniu).Cisza nocna obowiązuje od 22:00!@Capensis- co do strzelania w wigilie każdy ma inne zdanie .W większości pozostałych województw takie rozporządzenia nie obowiązują.Na przyszłość polecam zaglądać na http://fireworks.com.pl/, gdzie podawane są informacje na terenie takich zakazów. Aktualnie serwis nie działa ponieważ jest przenoszony na inny serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacperkiewicz 0 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Dzięki wielkie za odpowiedzi Super u mnie jest zakaz :// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Troende 0 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Witam, a wie ktoś może czy w wielkopolskim jest takie rozporządzenie wojewody ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz 0 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Witam, a wie ktoś może czy w wielkopolskim jest takie rozporządzenie wojewody ? Pozdrawiam Podpinam się pod pytanie a konkretnie pytam o Poznań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekk95 3 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 tylko w zachodnio pomorskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JMJ Pirfotechnics 7 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Również w Lubelskim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit123 4 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 jak tam przedstawaia się sytuacja na ten rok w sprawie rozporządzenia w zachodniopomorskim ?? od kiedy do kiedy będzie zakaz natknął się ktoś na jakies informacje ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacuQM 122 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Ja proszę o info w Dolnośląskim i Opolskim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korsarz96 14 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 A ja proszę o Kujawsko-Pomorskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli 4 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Na terenie województwa zachodniopomorskiego obowiązuje rozporządzenie wojewody ograniczające używanie materiałów pirotechnicznych miedzy 12 grudnia a 2 stycznia z wyłączeniem 31 grudnia i 1 stycznia!Czytaj: Jeśli będziesz strzelał w wigilie, mogą wkleić ci mandat za złamanie tego rozporządzenia-do 500zl, oraz do 500zl za zakłócanie porządku (co grozi ci w o wiele mniejszym stopniu).Cisza nocna obowiązuje od 22:00! Dotyczy to również roku 2012/2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejwid 0 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 W Bydgoszczy w zeszłym roku można było strzelać 30,31,1 ,a na stronie policji widnieją daty 31 i 1. Więc nie wiem czy zaszły zmiany czy policja nie ma aktualności.http://www.bydgoszcz.pl/miasto/aktualnosci/aktualnosci-2011-pazdziernik-grudzien/Ostro_nie_z_fajerwerkami_.aspx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Tensor- 0 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Ja mieszkam na przedmieściu, więc mogę odpalać petardy kiedy mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korsarz96 14 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Ja mieszkam na przedmieściu, więc mogę odpalać petardy kiedy mi się podoba. ;)/> To nie do końca prawda Jak będzie przejeżdżać policja to zapłacisz mandat xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Tensor- 0 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 To nie do końca prawda :D/> Jak będzie przejeżdżać policja to zapłacisz mandat xd :D/> Ucieknę w krzaczory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JMJ Pirfotechnics 7 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Kolejne odpowiedzi nie wnoszą żadnej wartości merytorycznej, wątpliwości zostały wyjaśnione, temat zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli 4 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Gazeta Prawna Grudzień 2012r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi