Witam! Jestem nowy na tym forum, założyłem sobie tu konto parę dni temu, gdyż jestem sympatykiem fajerwerków wszelkiej maści. Dlatego mam do Was drodzy forumowicze pewne zapytanie. Liczę na Wasze zaangażowanie i pomoc. Zastanawiam się nad zakupem tych oto, przedstawionych w linku poniżej rakiet.
Czy ktoś z Was może wypowiedzieć się na ich temat? Może znacie je od podszewki, z autopsji. Warto posłuchać wyjadaczy. Natomiast mam jeszcze jeden temat. Bowiem czy Waszym zdaniem mocniejszymi petardami są Achtungi HESTIA o symbolu HE0208, czy może słynne FP3, których opłacalność niewątpliwie bije achtunga na głowę. Jednak uważam, że przy wybuchu achtunga mamy do czynienia z grzmotem rodem z burzy po upalnym tygodniu w czerwcu.
PS Proszę o wyrozumiałość, to mój pierwszy post na tym forum
Pytanie
ambitnypirosympatyk 2
Witam!
Jestem nowy na tym forum, założyłem sobie tu konto parę dni temu, gdyż jestem sympatykiem fajerwerków wszelkiej maści. Dlatego mam do Was drodzy forumowicze pewne zapytanie. Liczę na Wasze zaangażowanie i pomoc. Zastanawiam się nad zakupem tych oto, przedstawionych w linku poniżej rakiet.
http://www.fajerwerki-korsarz.pl/sklep/t0519n-small-star-rocket-p-135.html
Czy ktoś z Was może wypowiedzieć się na ich temat? Może znacie je od podszewki, z autopsji. Warto posłuchać wyjadaczy. Natomiast mam jeszcze jeden temat. Bowiem czy Waszym zdaniem mocniejszymi petardami są Achtungi HESTIA o symbolu HE0208, czy może słynne FP3, których opłacalność niewątpliwie bije achtunga na głowę. Jednak uważam, że przy wybuchu achtunga mamy do czynienia z grzmotem rodem z burzy po upalnym tygodniu w czerwcu.
PS Proszę o wyrozumiałość, to mój pierwszy post na tym forum
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi