Pawex122 0 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Chciałbym połączyć dwie wyrzutnie, tylko nie wiem jakie. Mam : -Leo (triplex)- styx- NG 1-jw90-concept-the magic key (triplex)-purple tail (triplex)Oczywiście nie będę łączył jw90. Oczywiście chce jakąś* wyrzutnie połączyć z magic key'em albo purple tail'em (chyba lepiej z magic key'em?) Proszę o wypowiedź bardziej doświadczonych ludzi ode mnie Chociaż, wszyscy mogą coś zaproponować, może coś mnie olśni Dzięki, pozdrawiamAa i Wesołych świąt ! Cytuj
0 Pawex122 0 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2011 a co to za różnica ? w takim razie szeregowo :DDD. Chcę abyście doradzili które wyrzutnie ładnie ze sobą wyglądają Cytuj
0 Ponq 2 Opublikowano 26 Grudnia 2011 a co to za różnica ? w takim razie szeregowo :DDD. Chcę abyście doradzili które wyrzutnie ładnie ze sobą wyglądają No nie mów, że nie ma dla ciebie różnicy jak połączysz B) .. Cytuj
0 Pawex122 0 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2011 "Umiesz liczyć? licz na siebie " ok zrozumiałem wasze przesłanie Cytuj
Pytanie
Pawex122 0
Chciałbym połączyć dwie wyrzutnie, tylko nie wiem jakie. Mam :
-Leo (triplex)
- styx
- NG 1
-jw90
-concept
-the magic key (triplex)
-purple tail (triplex)
Oczywiście nie będę łączył jw90. Oczywiście chce jakąś* wyrzutnie połączyć z magic key'em albo purple tail'em (chyba lepiej z magic key'em?)
Proszę o wypowiedź bardziej doświadczonych ludzi ode mnie
Chociaż, wszyscy mogą coś zaproponować, może coś mnie olśni
Dzięki, pozdrawiam
Aa i Wesołych świąt !
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi