Skocz do zawartości
  • 0

Nitro Bomb SP

Pytanie

Opublikowano

Cześć mam do was pytanie
Co myślicie o petardach Nitro Bomb ( SP ) te co są w polo markecie w tym roku ...?
chodzi głównie o to czy za 9.99zł opłaca się ?
Czy huk jest mocny ?
Mają jakiś bass ?
Do czego można je porównać ( Jakiej petardyyy ? )

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Miałem je w zeszłym roku i napewno za 10zł można dostać mocniejsze petardy ale te i tak są mocne. Porównałbym chyba do korsarki, piratki ale zaznaczam "chyba". Ogólnie jeśli chodzi o sklepowe petardy to raczej jedne z mocniejszych.

• 0
Opublikowano

Miałem je w zeszłym roku i napewno za 10zł można dostać mocniejsze petardy ale te i tak są mocne. Porównałbym chyba do korsarki, piratki ale zaznaczam "chyba". Ogólnie jeśli chodzi o sklepowe petardy to raczej jedne z mocniejszych.

Czyli brać je ?
  • 0
Opublikowano

Czyli brać je ?

Miałem kilka sztuk tych petard w zeszłym roku i muszę powiedzieć , że huk jak i bas w stylu krachmena
  • 0
Opublikowano

Jak je kupisz to je wysusz, ponieważ będą mocniejsze po wysuszeniu.
są słabsze tylko od super petardy z hestii (mowa o marketowych)

• 0
Opublikowano

A jak ich huk się prezentuje w stosunku do FP3Small? Bo te pojawiły się bodajże w Leclercu.

• 0
Opublikowano

Jeśli jest możliwość kupna FP3S to raczej brałbym FP3S. NB będą dobre i ogólnie polecam jeśli chodzi o sklepowe asortymenty. A jeśli masz tyle kasy by kupić i te i te to kup i sam się przekonasz co lepsze ;D.

• 0
Opublikowano

Jeśli jest możliwość kupna FP3S to raczej brałbym FP3S. NB będą dobre i ogólnie polecam jeśli chodzi o sklepowe asortymenty. A jeśli masz tyle kasy by kupić i te i te to kup i sam się przekonasz co lepsze ;D.

No mam możliwość jechania do hurtu ;d
...................................................................................
  • 0
Opublikowano

Również miałem Nitro bomby bierz je śmiało jak nic nie zamawiasz, najrozsądniejsze wyjście :)
Pozdrawiam CV

• 0
Opublikowano

Również miałem Nitro bomby bierz je śmiało jak nic nie zamawiasz, najrozsądniejsze wyjście :)
Pozdrawiam CV

No nic nie zamawiam już tylko chcę dokupić jakieś hukowe petardy do mojego kompletnego stuffu