Skocz do zawartości

[dDamixon] Mój stuff 2011/2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo fajny stuff będziesz miał napewno dużo zabawy,ja bym dokupił troche wyrzutni.

Opublikowano

Dla mnie brakuje tam moździerza i jak kolega wyżej , dokupił bym trochę wyrzutni:)

Opublikowano

Wiem że brakuje dlatego mam jeszcze do wydania kasy trochę.
Moździerz będzie z biedronki
Mam jeszcze tb304

Opublikowano

Weź jeszcze strobo i moździerz i możesz ładny pokaz zrobić z tymi kostkami a szczególnie z tb304.Zabawy też bedziesz miał dużo.

Opublikowano

ja bym dokupił jakiś fajny moździerz no i kilka kostek ;)

Opublikowano

Ładnie ładnie, a mam pytanie po co tyle rzymiaków? Lubisz po prostu czy planujesz jakieś wachlarze czy inne cuda? W stuffie ze wszystkiego po trochu a nawet wiecej niż troche. Pozdrawiam

Opublikowano

Całkiem ciekawie, wszystkiego po trochu :) dokup moździerz i będzie ok :) nagraj film tych biedronek :D

Opublikowano

Ładnie ładnie, a mam pytanie po co tyle rzymiaków? Lubisz po prostu czy planujesz jakieś wachlarze czy inne cuda? W stuffie ze wszystkiego po trochu a nawet wiecej niż troche. Pozdrawiam

już mało co mi ich zostało, to tzw, zabawa przed sylwestrem
Opublikowano

Całkiem ciekawie, wszystkiego po trochu :) dokup moździerz i będzie ok :) nagraj film tych biedronek :D

film już jest
Opublikowano

Również dorzuciłbym kilka wyrzutni:L)

Opublikowano

Tak jak pisze mam jeszcze z kellera 36s i tb304 147s i zamierzam coś jeszcze dokupić, nie wiem za ile to zależy od humoru napewno za 100zł lub więcej

Opublikowano

1.ninja+trole+lampa alladyna
2. Babel + Red meteor + planet
3.mistrzowie ognia 25sh + ta mała biała po lewej
4.fire 1 + Mistrzowie ognia 10sh
5.to coś kellera
6. TB304

Opublikowano

1.ninja+trole+lampa alladyna
2. Babel + Red meteor + planet
3.mistrzowie ognia 25sh + ta mała biała po lewej
4.fire 1 + Mistrzowie ognia 10sh