Crispers5 1 Opublikowano 25 Grudnia 2011 JF09 - Fontanny Cylindryczne Mix 10 EfektówEfekty:- złote wierzby z żółtymi perłami- białe trzeszczące peonie z czerwonymi końcówkami- biały błysk z żółtym cracklingiem- żółte trzeszczące peonie z zielonymi perłami- złoty trzask z niebieskimi końcówkami- białe trzeszczące peonie z niebieskimi perłami- srebrne chryzantemy z niebieskimi i żółtymi końcówkami- srebrna wierzba z czerwonymi perłami- złoty blask z zielonymi i purpurowymi perłami- białe chryzantemy z czerwonymi końcówkamiCzas Trwania: 30 SekundCena: Ok. 20 ZłotychOcena: 10/10Bardzo opłacalne fontanny! Duże, rozpięte i różnorodne efekty. Czas trwania również nie najgorszy! Odpaliłem 2 i zrobiły na mnie duże wrażenie. Nic lepszego w tym przedziale cenowym nie znajdziecie. Polecam! Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 5 Października 2012 Kolejne zmiany!!! Zmieniono pakowanie tych fontann z 10 sztuk do 3 w jednej paczce. Cytuj
gnz87 1 Opublikowano 5 Października 2012 O ile się mylę, to już w zeszłym sezonie JF09 były dostępne w dwóch wariantach - pakowane po 10 i po 3 sztuki. Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 6 Października 2012 To już teraz nie kupisz parkowanie po 10. Chyba ze maja jeszcze zapasy na magazynie Cytuj
JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 6 Października 2012 W takim razie będzie można kupić w kilku wariantach? Skoro jest 10 efektów, to będą musieli pakować różne do różnych paczek, albo z większości zrezygnować... Cytuj
ArbTree 67 Opublikowano 6 Października 2012 na BigFunie jeszcze kupisz pakowane po 10szt. bo mają jeszcze 80 paczek Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 6 Października 2012 A w ostatniego sylwestra czasami w biedronce te fontanny czy podobne były pakowane po 5szt za 9zł ? Cytuj
Poki 17 Opublikowano 7 Października 2012 A w ostatniego sylwestra czasami w biedronce te fontanny czy podobne były pakowane po 5szt za 9zł ? Były rok i 2 lata temu. Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 16 Listopada 2013 Też mogę polecić, zdziwiła mnie ich jakość. W porównaniu z cenowo takimi samymi fontannami np. Super Powera to Jorge ma super jakość ! JacuQM Cytuj
FIREWORKSmaN772 0 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Trochę odświeżę temat Dzisiaj odpaliłem jedną no i powiem, że... szok! Zrobiła na mnie bardzo bardzo pozytywne wrażenie. Teraz chyba tylko da się kupić 3 sztuki za około 6zł - ja kupiłem za 6zł na PiroArt.pl Co tu dużo gadać - po prostu miazga, jak dla mnie to fontanny rewelacyjne w tej cenie. Czas trwania dosyć długi i w jednej fontannie takie jakby trzy fazy: Pierwsza - Żółte iskry i czerwone i niebieskie perły; Druga - Limonkowa flara z iskrami i Trzecia - Biały crackling z iskrami. Polecam każdemu, w tej cenie tylko brać! Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Fontanny bardzo opłacalne.Każda o innym efekcie.Były oczywiście te ładne i ładniejsze. Polecam! Cytuj
fibonacci 22 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Fontanny w porządku, ale bez szału, w dodatku 2 niewypały (na 10szt.). W tym roku kupiłem aby sprawdzić i szczerze mówiąc, lepiej za te 20zł kupić 1 lub 2 porządne fontanny. Cytuj
Homer 9 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Bez większych zachwytów jak na wielkość (lekkie) ale można zakupić 2zł/szt to jest cena ok. Fajna była ta z craclingiem. Do zabawy są ok. 5/10 Cytuj
Mouthes 7 Opublikowano 14 Stycznia 2018 W tym roku wydawały mi się troszkę lepsze, dłuższy efekt, jak za tą cenę to spoko ale szału nie ma Ale za tą cenę polecam serdecznie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi