ambitnypirosympatyk 2 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Otrzymaliście kiedyś fajerwerki w ramach prezentu gwiazdkowego? To dość nietypowy pomysł na świąteczny prezent, dlatego zdecydowałem się i taki wątek założyć na tym jakże zacnym forum.Osobiście miałem w tym roku otrzymać HE0208, niestety speedkolbuszowa wyśle mi je dopiero we wtorek, więc może na środę dojdą. A tak ogólnie to zawsze marzyłem o takim prezencie pod choinkę, ale nigdy takowego nie otrzymałem :S Cytuj
Poki 17 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Nie, nigdy! Pod choinką chcę znaleźć prezent, niespodzianke, coś co rozpakowuję z zastanawianiem się co to może być. Fajerwerki są wspaniałe, piękne, ale to ja musiałbym wszystko zorganizować, a to niszczy jak dla mnie element magii świątecznego prezentu. Cytuj
9ogonuf 1 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Nie, nigdy! Pod choinką chcę znaleźć prezent, niespodzianke, coś co rozpakowuję z zastanawianiem się co to może być. Fajerwerki są wspaniałe, piękne, ale to ja musiałbym wszystko zorganizować, a to niszczy jak dla mnie element magii świątecznego prezentu. no dokładnie, o to chodzi że ważne jest zaskoczenie a nie czekanie "ah jak fajnie rodzice kupili mi pod choinkę JW408" ....no chyba że w ciągu roku zapoznasz rodzinkę ze sklepami internetowymi i "podsuniesz" ciekawsze kostki Cytuj
fifa127 1 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Ja dostałem dwa lata temu zestaw artykułów różnych z tesco Cytuj
fifa127 1 Opublikowano 26 Grudnia 2011 W tym roku chciałem moździerz ale nie dostałem Sorry za off top ale napisało mi podwójnie ... znów. Cytuj
glosal 0 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Dostawałem kiedyś zestawy z biedronki pod choinkę jak dla mnie prezent ok tylko najlepiej wskazać co się chce Cytuj
SHORT TIME 0 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Ja w 2008 roku dostałem rakiety z TESCO i wyrzutnie B5 (200 shots) Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Fajerwerki pod choinką to największa głupota jaka może istnieć.... Cytuj
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Też tak myśle lepiej dostać pod choinke kase albo inny prezent, którego się tak nie spodziewasz. Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Dla mnie fajerwerki pod choinkę to świetny prezent, co roku taki dostaje i jestem zadowolony Cytuj
Maurycy 0 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Ja też 2 lata z rzędu dostałem fajerwerki pod choinke i byłem bardzo zadowolony;) Świetny prezent który bardzo cieszy, i który w dodatku sam sobie wybrałem na fajerwerki market;) Cytuj
Szatek185 1 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Wg. mnie fajerwerki pod choinką to totalny imbecylizm. nie wyobrażam sobie dostać na prezent coś takiego. generalizując pod choinkę powinno dawać się coś bardziej "poważnego"... ...no ale jeżeli ktoś ma pewną "jazdę" to cóż... Cytuj
SyneQ 3 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Ja dostalem 3 razy w tym roku mam dużo dlatego nie dostalemAle zawsze miło dostać a moj starszy wie co dobre Cytuj
MajsterD12 5 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Rok temu dotałem orginal tradition ( surex ) a w tym roku dostałem jw1000, 15szt 2" red wave i jw1016 Cytuj
Mbxmaciek 1 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Tak, ja dostałem kiedyś 2 paczki achtungów Tropica, Picolaki, kilka cyrkoblitzów i jeszcze cos tam, nie pamietam bo to było z 4 lata temu. Po wigilijnej kolacji wyszlismy z rodziną przed dom i wystrzelałem Achtungi i cyrko Cytuj
Bartosz 43 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Ja jestem przeciwnikiem dawania i dostawania fajerwerków pod choinkę, dlatego nigdy o nie nie prosiłem. Pod choinką powinny znaleźć się prezenty bardziej wyjątkowe, które za X lat będziemy wspominać z czasów dzieciństwa czy młodości, a takie fajerwerki są niestety zbyt "ulotne". Cytuj
Condor 0 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Ja tam nie lubię fajerwerków dostawać pod choinke cały urok świąt to tradzi ale jest git Cytuj
bartek12=FP3 1 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Moj brat cioteczny dostał dwa duże zestawy za okola 100zł Cytuj
Rekab 0 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Ja co roku dostawałem pod choinke jakieś petardy hukowe, rakiety lub wyrzutnie, rok temu dostałem Mistrzowie Ognia 25shot dwa lata temu jakąś baterie od wujka nie pamiętam nazwy i powyżej 3 lat same hukowe no jedna paczka rakiet się trafiła. Ale wszystko bardzo porządne bo brat i wujek całkiem całkiem znają się na jakości Na te święta nie dostałem żadnych fajerwerek ;/ Cytuj
ambitnypirosympatyk 2 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2011 Otrzymaliście kiedyś fajerwerki w ramach prezentu gwiazdkowego? To dość nietypowy pomysł na świąteczny prezent, dlatego zdecydowałem się i taki wątek założyć na tym jakże zacnym forum.Osobiście miałem w tym roku otrzymać HE0208, niestety speedkolbuszowa wyśle mi je dopiero we wtorek, więc może na środę dojdą. A tak ogólnie to zawsze marzyłem o takim prezencie pod choinkę, ale nigdy takowego nie otrzymałem :S Widzę spore zainteresowanie tematem. Dziękuję Wam wszystkim za posty tak liczne. Oczywiście zdania mocno podzielone. Rzeczywiście fajnie jest nie wiedzieć co ostaniemy na dany rok od św. Mikołaja bo niespodzianki cieszą, a tym bardziej miłe.Jednakże zważywszy na to, iż u niektórych prezenty z roku na rok są nietrafione (skarpetki, krawaty, słodycze, czasami kosmetyki, itp.) czasami lepiej podsunąć św.pomysł z jakiej kategorii pragnęlibyśmy prezentu. Wówczas Mikołaj od razu wie co lubimy, wtedy wystarczy się zdać na jego mądrość, a z pewnością pod choinką ujrzymy prezent marzeń Cytuj
FireworksMaster 0 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Moim zdaniem jeśli ktoś chce dostać fajerwerki pod choinkę to jest z nim coś nie tak.Ja osobiście wolę dostać coś czym będę mógł się cieszyć przez długie lata, albo chociaż miesiące a nie kilka sekund... Cytuj
capensis 12 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Ja uważam , że fajerwerki są dobrym prezentem na gwiazdkę.Ja od 3 lat dostaje fajerwerki (jako część prezentu, gwiazdkowego) i zawsze bardzo się z nich ciesze. Wole dostać coś z czego będę zadowolony i co będę wspominał, niż jakieś nietrafione bibeloty które znudzą się po paru dniach i zostaną rzucone w kąt. Poza tym , fajerwerki też mogą być niespodzianką, bo teraz w wieli sklepach można zobaczyć efekt danej wyrzutni na filmach, co pozwala np. rodzicom, na samodzielne wybranie wyrzutni, wg. ich gustu 1 Cytuj
ambitnypirosympatyk 2 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2011 Moim zdaniem jeśli ktoś chce dostać fajerwerki pod choinkę to jest z nim coś nie tak.Ja osobiście wolę dostać coś czym będę mógł się cieszyć przez długie lata, albo chociaż miesiące a nie kilka sekund... Wg mnie to zupełnie normalny prezent. Bynajmniej jak dla mnie "moralniejszy" aniżeli np. dildo, bo i takie prezenty się zdarzają. Na szczęście w mojej karierze takowego nie było Na długie lata...A czyż petardy nie poleżą sobie? Kto mówi by od razu je odpalić wszystkie. Niech Pan zwróci jeszcze uwagę, ze fajerwerki pójdą może i z dymem, ale za to jakim! Na twarzach tylu ludzi będzie malował się uśmiech, podziw, zachwyt, ekscytacja Cytuj
Kacperkiewicz 0 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Według mnie dobry pomysł bo jak dostaniesz jakąś fajną wyrzutnie która Ci się od dawna podobała to będziesz happy i jak to odpalisz to dużo ludzi będzie się cieszyć z widoku . Dobry pomysł zależy dla kogo . Mój brat nie lubi fajerwerków ( :[ ) i jak by dostał to ode mnie to by się wkurzył Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi