Danio 0 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Ja dostałem od siostry 2 lata temu zestaw rakiet a w cześniej ze 3 lata pod rząd od babci dostawałem. Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 30 Września 2012 Ja nie dostałem nigdy, ale zawsze kasę -> fajerwerki. Wydaje mi się że troche nie odpowiedni prezent. Ale każdy ma swoje zdanie. Cytuj
MrArlo12 1 Opublikowano 1 Października 2012 Ja dostałem 2 zestawy pod choinkę ale też dostałem 3 normalne prezenty z których byłem bardzo zadowolony Cytuj
Pampi123 1 Opublikowano 12 Listopada 2012 Ja dostaję , może nie co roku przeważnie raz na dwa lata Zawsze jakaś mała kostka , rakietki rzymskie ognie. Bez szaleństw , ale zawsze coś Cytuj
Korsarz96 17 Opublikowano 18 Listopada 2012 Ja to zawsze robiłem tak 4-3 dni przed swiętami szedłem z mamą na rynek wybierałem sobie fajerwerki (pod choinke) mama ładnie zapakowała i leżały pod choinką w wigilie 2010-Red peony/Sara/Rakiety Diabolo JR62011-2x Duzy zestaw rakiet i bączków z Auchana2012- Raczej nic nie dostane bo zamawiałem przez neta i se tu leża na pułce Cytuj
Karolcia11 3 Opublikowano 20 Listopada 2012 Na święta raczej nie, ale rok temu na mikołajki dostałem trzy paczki pikolaków. Cytuj
Kamilox 0 Opublikowano 18 Listopada 2013 Jak miałem 7 lat to dostałem od kuzyna wyrzutnie i to tylko ten 1 raz Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 18 Listopada 2013 Według mnie trochę głupio na prezent ale dostać wyrzutnie konkretną czy jakieś bomby 4" dosyć fajnie by już było endriu123457 Cytuj
WojtekPirotechnik 0 Opublikowano 18 Listopada 2013 Dokładnie, jakieś tam pierdołki to nie, ale dobrą bombę czemu by nie dostać Cytuj
Injektor 0 Opublikowano 18 Listopada 2013 Na gwiazdkę kupuje się coś co się ma na długo konsole komputer telefon etc. a nie fajerwerki, które w 30 minut wystrzelasz. Jestem już za duży na prezenty, ale cofając się w czasie nigdy nie chciałbym otrzymać takiego prezentu Cytuj
mtt4 0 Opublikowano 30 Listopada 2013 Nie chciał bym dostać fajerwerków pod choinkę. Pare dni później bym to odpalił i tyle bym miał wspomnień. Cytuj
Piszczek 0 Opublikowano 30 Listopada 2013 Ja też bym nie chciał fajerwerków pod choinkę bo i tak nikt by mi nie kupił ale dostaje pieniądze i drobiazgi Cytuj
Jango 0 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Raczej nie chciałbym dostać fajerwerków pod choinkę, wolę jakieś kosmetyki itp. Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 1 Grudnia 2013 W zeszłym roku Smartfon , A w tym roku zażyczyłem sobie skromnie , moździerz i coś słodkiego ;p lub pieniądze na to . Cytuj
Marcin_Pce 2 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Z tym też jest wtopa. Wiele razy dostałem jakieś shower żele, wody po goleniu itd. które mi po prostu śmierdziały specyficznie :P/> Kasa albo jakiś przydatny drobiazg. Cytuj
brakos 0 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Nie dostałem - ale prezent w postaci fajerwerków sami sobie zrobiliśmy. Mamy gotowy, wypasiony zestaw sylwestrowy. Robimy całą imprezę. Jeszcze dużo czasu, ale baterie, pertard, fontanny - już mamy kupione. Teraz tylko czekanie na odpowiedni moment. Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Czas odświeżyć temat. Ja wczoraj pod choinkę dostałem Wyrzutnie Orient Petardy Korsarz paczka 12 szt Kamikadze duże 2 szt Cyrkobliz Hestia Kamikadze Mały 1 szt http://imgur.com/LyflakV Cytuj
JokerPiroAlko 0 Opublikowano 25 Grudnia 2013 (edytowane) ja pomimo tego ze nie obchodze swiat to dostalem na fajerwerki 150 pln w formie prezentu... ale wydalem tylko 100 pln reszte przewalilem wraz ztymi funduszami ktore mialem zostawione na fajerwerki, wiec ja w tym roku skromny stuff niestety Edytowane 25 Grudnia 2013 przez JokerPiroAlko Cytuj
bungar 0 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Ja również wczoraj od cioci dostałem HE0028 Love System oraz TXB824 Figiel i do tego 100 zł Jeszcze dokupię rakiety, może jakieś hukowe i wystarczy na ten rok Cytuj
capodanno 37 Opublikowano 25 Grudnia 2013 U mnie pod choinką znalazłem SM9805 Thunder Rain :xmas_wink:/> . Niby niewiele, ale cieszy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi