Marcel123 0 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Moim zdaniem fajerwerki pod choinkę nie są dobrym pomysłem. Uważam że kupić dobry prezent nie wydając majątku jest trudno ale moim rodzicom zawsze to wychodzi. :-D Pozatym gdybym dostał wyrzutnie np za 150 złotych to był bym z jednej strony bardzo zadowolony ale z drugiej też trochę rozczarowany bo za takie pieniądze wolał bym dostać coś "trwalszego" :-D Cytuj
sebasped 0 Opublikowano 30 Grudnia 2013 mi zawsze tato kilka lat temu kupował jako dodatek do prezętów jakąś wyrzutnie tak od 50 do 80 zł terraz jestem już starszy chodze do pracy i juz nie ma takich dodatków do prezętów Cytuj
piropilo12 0 Opublikowano 29 Marca 2014 Mi rodzice do prezentu daja jakaś kostkę malom lub rakiety a nawet w poprzednie święta moździerz dostałem i kasę (150) a wczesniej dostawalem 200 ale powiedziałem żeby mi kupywali za 50 jakieś Piro. Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Ja kiedyś dostałem bazooke, chyba cztery, flasze i piratki. Zawsze pod choinką jakieś piro lub kasa na nie. Cytuj
Mika 0 Opublikowano 10 Października 2014 Witam :xmas_smile: Moim zdaniem fajerwerki lepiej kupować sobie samemu niż dostać pod choinkę ponieważ, gdy kupujemy sami możemy sobie wybrać wymarzoną wyrzutnię a pod choinkę lepiej dostać prezent nie związany z fajerwerkami Ale jeśli ktoś woli wyrzutnię to okey :xmas_happy: Kwestia gustu :xmas_wink: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi