Condor 0 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Cześć wszystkim mam do was wileko sprawe pomoszcie mi ulozyc stuff na sylwka z biedronki za 170 zl bardzo bede wam wdzieczny gazetka biedronkI: http://www.biedronka.pl/oferta/artykuly_przemyslowe/juz_za_tydzien/Czekam na propozycje wasze dziękuje Cytuj
0 TheGospodarz 1 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Tylko na czym Ci bardziej zależy ? na zabawie czy kostkach ?? ja podam 2 propozycje Bardziej do zabawy :1x moździerz = 25zł1x rzymskie ognie = 25zł2x duży zestaw rakiet z pierdołami = 50zł 1x kostka 10/25 strzałów = 25zł ( to zależy która Ci się bardziej podoba )3x mały zestaw rakiet z pierdołami = 30zł2x mała wyrzutnia = 20złRazem 175złBardziej dla efektów :1x moździerz =25zł1x wyrzutnia 10 strzałów =25zł1x wyrzutnia 25 strzałów =25zł1x kostka fire ( efekt do wyboru ale ja polecam czerwoną ) =50zł1x rzymskie ognie =25zł1x mała kostka = 10zł1x mały zestaw rakiet z pierdołami = 10złRazem 170zł Cytuj
0 Poki 17 Opublikowano 26 Grudnia 2011 2 kostki z serii Fire,2x wulkany1xmały zestaw1xwyrzutnia za 25zł2xwyrzutnia za 10zł Cytuj
0 TheGospodarz 1 Opublikowano 26 Grudnia 2011 2 kostki z serii Fire,2x wulkany1xmały zestaw1xwyrzutnia za 25zł2xwyrzutnia za 10zł Ja nie wiem czemu Ciągle podajecie do propozycji te wulkany ?? Dla mnie to jest dno kompletne i nie warte tych pieniędzy. To już fontanny z dużego zestawu wg mnie sprawują się lepiej niż to. Ale każdy może mieć swoje zdanie Cytuj
0 Poki 17 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Ja nie wiem czemu Ciągle podajecie do propozycji te wulkany ?? Dla mnie to jest dno kompletne i nie warte tych pieniędzy. To już fontanny z dużego zestawu wg mnie sprawują się lepiej niż to. Ale każdy może mieć swoje zdanie No właśnie, każy może mieć swoje zdanie. Dlatego podajemy różne warianty, a decydent sam wybierze ten najbardziej mu odpowiadający. Testowałem te wulkany i są moim zdaniem na poziomie. Cytuj
0 Condor 0 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zależy mi na efektach a jeszcze się zapytam czy opłaca się kupić 4 rakiety za 25 zł mistrzowie ognia te grube czekam na dalsze propozycje i nie chce zestawów. chce dobrany zestaw dobrze tylko bez pierdół czekam na dalsze propozycje Cytuj
Pytanie
Condor 0
Cześć wszystkim mam do was wileko sprawe pomoszcie mi ulozyc stuff na sylwka z biedronki za 170 zl bardzo bede wam wdzieczny
gazetka biedronkI: http://www.biedronka.pl/oferta/artykuly_przemyslowe/juz_za_tydzien/
Czekam na propozycje wasze dziękuje
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi