Ułoży mi ktoś stuff z biedronki lidla do 30 zł chce sie pobawić przed 00 nie zależy mi na jakości tylko zeby dobrze sie bawić i miec dosyć dużo rzeczy. Z gory dzieki. Aha jeszcze jedno był przed chwilą u mnie sąsiad taki starszy gosc kolo 65 lat i pytal mi sie czy kupuje fajerwerki w tym roku no to mu mowie ze tak dał mi 300zł i powiedział żebym kupił coś dla niego jak pojade. Możecie napisać jaki stuff dla niego kupić też w marketach do zabawy.
Pytanie
Urban 2
Ułoży mi ktoś stuff z biedronki lidla do 30 zł chce sie pobawić przed 00 nie zależy mi na jakości tylko zeby dobrze sie bawić i miec dosyć dużo rzeczy. Z gory dzieki.
Aha jeszcze jedno był przed chwilą u mnie sąsiad taki starszy gosc kolo 65 lat i pytal mi sie czy kupuje fajerwerki w tym roku no to mu mowie ze tak dał mi 300zł i powiedział żebym kupił coś dla niego jak pojade. Możecie napisać jaki stuff dla niego kupić też w marketach do zabawy.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi