Arkadiusz_Wojtowicz 1 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Prezentuje wam, moje zakupy jakie wykonałem na fajerwerkimarket podczas kupowania bez vatu. Łącznie wydałem 120 zł.KupiłemJC05 6 paczekWyrzutnie 1518 Melodia Di Fuoco 1526 Notte Magica (Tomaszek TXB422 Little Palm Tree ( Triplex )2 paczki K300 TrianglTXP485 GromJR4 DiaboloK203-2 (Triplex)Do tego pewnie dojdzie paczka 859 i być może paczka szoków. Cytuj
JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Jak na taki budżet, to dobrze wydane pieniądze. Są i kostki, i rakiety, i petardy, czyli zarówno coś do zabawy jak i konkrety na 24:00.O ile nie będziesz wydawał więcej, to tak trzymaj, i korzystaj z promocji!Pozdrawiam Cytuj
capensis 12 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Jak na taką kwotę to dobry stuff. Jest sporo zabawy z petardami, ale i efektów wizualnych nie zabraknie . Kostki fajne, niestandardowe.Rakietki znane i lubiane. 9/10 i zapraszam do mnie Cytuj
Raphii 1 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Stuff jak na taką kwotę bardzo ładny dobrze, że się na to kupowanie bez Vat załapałeś bardzo Ci się to opłaciło Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi