Bebzon 2 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Czy przy średnim wietrze rakieta może wpaść w jakiś wir powietrzny czy nie?? Cytuj
0 Ponq 2 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Tak, bywały nawet przypadki, że przy średnim wietrze rakieta wpadając w wir nagle zawracała kierując się w stronę tego, kto ją odpalił. Skutki były tragiczne.Poważnie.. O co ci chodzi? Cytuj
0 Mks 2 Opublikowano 27 Grudnia 2011 nie,jak ją normalnie zabezpieczysz,to all będzie dobrze,temat zupełnie bez sensu:/ Cytuj
0 Poki 17 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zależy co rozumiesz pod pojęciem średni wiatr. Siła odrzutu rakietki jest tak duża, że wzbija się energicznie do nieba, ale mocny podmuch wiatru może skrzywić jej tor lotu. Cytuj
0 Bebzon 2 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2011 Może źle napisałem chodzi mi o to czy podczas średniego lub dużego wiatru rakieta może zmienić kierunek lotu??dokładnie czy wiatr może ją zepchnąć np.w lewo albo w prawo Cytuj
0 Poki 17 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Tak jak już napisałem. Oczywiście, że podmuch wiatru może wypaczyć jej trajektorie lotu. Cytuj
Pytanie
Bebzon 2
Czy przy średnim wietrze rakieta może wpaść w jakiś wir powietrzny czy nie??
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi