Witajcie potrzebuje waszej pomocy.Poprosili mnie abym zrobił mały pokazik Tzn pokazem to ja tego nie nazwę bo będzie odpalane po kolei chodzi o ludzi aby więcej sie zebrało i więcej pieniędzy dla chorych dzieci Więc tak mam do wydania ok. 400zł a na FM po nowym roku bedzie wyprzedaż wiec sadze tak.Pomozcie mi ulozyc kilka wyrzutni ładnych do 450zł a podczas wyprzedaży sadze ze ogółem wyjdzie 400 Musze to mieć do 6 stycznia (piątek)czyli w wtorek zamówić bede chciał. Mysle jak bedzie 5 wyrzutni w tym jeden final bedzie git.Ale moga być tez 4 wieksze Z góry wam dziękuje
Pytanie
SyneQ 3
Witajcie potrzebuje waszej pomocy.Poprosili mnie abym zrobił mały pokazik
Tzn pokazem to ja tego nie nazwę bo będzie odpalane po kolei chodzi o ludzi aby więcej sie zebrało i więcej pieniędzy dla chorych dzieci
Więc tak mam do wydania ok. 400zł a na FM po nowym roku bedzie wyprzedaż wiec sadze tak.Pomozcie mi ulozyc
kilka wyrzutni ładnych do 450zł a podczas wyprzedaży sadze ze ogółem wyjdzie 400
Musze to mieć do 6 stycznia (piątek)czyli w wtorek zamówić bede chciał.
Mysle jak bedzie 5 wyrzutni w tym jeden final bedzie git.Ale moga być tez 4 wieksze
Z góry wam dziękuje
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi