Szajba 0 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Proszę o poradę jutro zakupy więc ostateczne decyzję. Ja myślę o czymś takim jak poniżej ale jak macie jakieś propozycję to z miłą chęcią posłucham.Biedronka:Fire 1 - 49.99Mistrzowie ognia 25 - 25.99Mistrzowie ognia wyrzutnia - 9.99Mistrzowie ognia rakiety 8x - 24.99Aldi:Anaconda - 24.99Rakiety best - 19.99155 złI myślę jeszcze o jakiś porządniejszych rakietach albo moździerzu za 25 zł i nie wiem co wybrać:Mistrzowie ognia - 4 rakiety (Speed IV)Moździerz biedronka4 Rakiety Dragon Queen (Aldi)Z góry dzięki za pomoc koledzy. Cytuj
0 Filip 5 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Moździerz biedronka, fajny stuff ale mam wątpliwości co do rakiet czy to nie jest tandeta.I zamiast fire 1 daj fire 3 Cytuj
0 Szajba 0 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2011 Mi chodzi o fire tą srebrną. w tamtym roku była to 3 ale w tym po poligrafii wychodzi że 1. Wezmę moździerza, a resztę zostawię bo chce mieć jakieś rakietki na zabawę Cytuj
Pytanie
Szajba 0
Proszę o poradę jutro zakupy więc ostateczne decyzję. Ja myślę o czymś takim jak poniżej ale jak macie jakieś propozycję to z miłą chęcią posłucham.
Biedronka:
Fire 1 - 49.99
Mistrzowie ognia 25 - 25.99
Mistrzowie ognia wyrzutnia - 9.99
Mistrzowie ognia rakiety 8x - 24.99
Aldi:
Anaconda - 24.99
Rakiety best - 19.99
155 zł
I myślę jeszcze o jakiś porządniejszych rakietach albo moździerzu za 25 zł i nie wiem co wybrać:
Mistrzowie ognia - 4 rakiety (Speed IV)
Moździerz biedronka
4 Rakiety Dragon Queen (Aldi)
Z góry dzięki za pomoc koledzy.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi