desperado 0 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Symbol:HE0933Nazwa:Seaman SkyOpis:Zestaw zawiera 5 rakiet,fontannę,20 mini fontann,dwie paczki petard,małą wyrzutnię (chyba) 4 strzały,10 motylków.Zdjęcie:-brak-Film:-brak-Cena Hurtowa-ok.20złCena detaliczna-ok.30złMiał go ktoś? Jakie są efekty tych rakiet? Cytuj
Maaciek 0 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Dostałem ten zestawik pod choinke(z czego średnio jestem zadowolony,ale to pomijamy..). Cena to rzekomo 35złZestaw zawiera 5 rakiet(3 większe,2 mniejsze),2 sporych rozmiarów petardy z gwizdem,10 małych motylków,2 paczki po 4 sztuki dosc duzych petard oraz paczke picolaków .Odpaliłem jedną małą rakietke oraz jedną większą petarde.Efekt małej rakietki dorównywał 10307 nautilius z czerwonym czubkiem.Czyli mniej więcej cos takiego :http://www.youtube.com/watch?v=0OjcuYcex5oPetarda wybuchła jednak huk nie powalał.Coś więcej o rakietach napisz po Sylwestrze :)/>Na koniec fotka zestawu : Cytuj
Szatek185 1 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Rakiety miały bardzo marny efekt, pamiętam że tylko jedna mi się spodobała gdyż efekt był "inny" (miał on bardzo ciekawy kolor, niespotykany- odcień fioletu). "Petardy" to śmiech na sali. Ten Pseudo wulkan nawet fajny, troch świstu i gwizdu zrobił. Ogólnie bagno jak inne zestawy hestii Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi