Kacperkiewicz 0 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Siema, Tu zamieszczam zdjęcie mojego stuffu na tegorocznego sylwestra W przyszłym roku kupię więcej Wydałem 70 zł Cytuj
9ogonuf 1 Opublikowano 28 Grudnia 2011 lepiej byś wyszedł w biedronce, za 70zł miałbyś jakiś konkret a tak to rzeczywiście skromnie ale nie jest źle, tyle że na prawdę lepiej byś wyszedł kupując na mieście pozdrawiam Cytuj
Kacperkiewicz 0 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2011 lepiej byś wyszedł w biedronce, za 70zł miałbyś jakiś konkret a tak to rzeczywiście skromnie ale nie jest źle, tyle że na prawdę lepiej byś wyszedł kupując na mieście pozdrawiam Kupowałem w hurtowni, nie lubię tych kostek i rakietek bo są za drogie. Wolę się pobawić Cytuj
malpiszon11 0 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Za 70zł lepiej byś się urządził w biedronce ale cóż stało się. Stuff dosyć dosyć ale nie ma rakiet i wyrzutni Cytuj
Kacperkiewicz 0 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2011 Za 70zł lepiej byś się urządził w biedronce ale cóż stało się. Stuff dosyć dosyć ale nie ma rakiet i wyrzutni Przeczytaj mój post wyżej... Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Biedronka jest kochana ale tyle zabawy ile będziesz miał rakietkami nie ma nikt inny. Nawet kupując w biedroneczce Cytuj
9ogonuf 1 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Kupowałem w hurtowni, nie lubię tych kostek i rakietek bo są za drogie. Wolę się pobawić no chyba że tak w takim razie spoko Cytuj
macieek95 1 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Nie każdy lubi wyrzutnie, ja też nie przepadałem przedtem za nimi. Stuff spoko do zabawy ;D Szkoda że konkretów no ale cóż wymagać, za taką kasę stawiając na zabawę ten stuff się świetnie nadaje. Chociaż jak na mój gust za dużo whistlingów ;D Pozdro Cytuj
Kacperkiewicz 0 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2011 Mam 14 lat i wolę się narazie pobawić, później wziął bym się za coś konkretnego Cytuj
Maurycy 0 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Dla mnie stuff taki sobie. Brakuje mi cyrko i jakiejś wyrzutni:) Cytuj
Poki 17 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Skoro nie lubisz cyrko i chcesz się bawić to Będzie ostro gwizdać u Ciebie, bo ilość gwizdków jest naprawde duża (bodajże największa na forum). Są nawet mini dymki z efektem dymka z papieroska. Jeżeli pasja pozostanie to z roku na rok będziesz artykuły wymieniał na lepsze. A Poki co miłego sylwestrowego gwizdania. 1 Cytuj
Kacperkiewicz 0 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2011 Skoro nie lubisz cyrko i chcesz się bawić to Będzie ostro gwizdać u Ciebie, bo ilość gwizdków jest naprawde duża (bodajże największa na forum). Są nawet mini dymki z efektem dymka z papieroska. Jeżeli pasja pozostanie to z roku na rok będziesz artykuły wymieniał na lepsze. A Poki co miłego sylwestrowego gwizdania. Dzięki za fajny komentarz , fajerwerki fascynowały mnie od małego kiedy to tata zabierał mnie na pokazy ich . Gwizdków jest 140. Cytuj
adam 0 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Witam kolege ze szczecinaNo zamiast tych malych rakietek i swistow moglbys cos konkretnego kupic, ale to nic. pozdrawiam Cytuj
Kacperkiewicz 0 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2011 Witam kolege ze szczecinaNo zamiast tych malych rakietek i swistow moglbys cos konkretnego kupic, ale to nic. pozdrawiam Przeczytaj wszystkie moje posty a nie piszesz mi takie coś... Napisałem troche wyżej że NIE CHCE wyrzutni ani nic podobnego z tym Cytuj
adam 0 Opublikowano 31 Grudnia 2011 no i troche gulpota kupowac jakies male badziewie, skoro nie chcesz zadnych wyrzutni itp to i tak mogles lepiej wydac ta akse, ale nie moj cyrk nie moje malpy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi