malpiszon11 0 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Witam pokażę wam całość mojego arsenału za wszystko dałem ok 300zł do tego dojdzie jeszcze Duży zestaw z biedronki za 25zł ;DNie wiem czemu ale fotke mi odwraca Bo było do tego jeszcze:-JW90- BAZUKA 3-Demon rakiety-2 paczki cyrko-Voo Doo-12 sztuk rzymskich ogni- rakietki ROcket ... x2i-2 paczki zimnych ogni. Cytuj
Maurycy 0 Opublikowano 28 Grudnia 2011 !!!! Jak dla mnie szału nie ma:) Tym bardziej jeśli rzeczywiście zapłaciłeś 3oo zł. Bo jedyny konkret to Mont Everest a reszta to zwykłe zabawki !!!!!! Jeślij faktycznie dałeś 3oo zł to nie źle ie nabili w butelkę :happy::dry: Cytuj
glosal 0 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Jakoś mało tego jak za 300zł chyba, że połowy już nie ma ?? Cytuj
malpiszon11 0 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2011 No mało na 300zł ale nie dodałem że tak jak kolega wyżej pisał że prawie połowy już nie ma Bo było do tego jeszcze:-JW90- BAZUKA 3-Demon rakiety-2 paczki cyrko-Voo Doo-12 sztuk rzymskich ogni - rakietki ROcket ... x2 i -2 paczki zimnych ogni. I naprawdę z tym co wypisałem 300zł bo ja nie mogąc już się doczekać trochę wypaliłem ;D a i były jeszcze 2 paczki korsarzy Cytuj
Poki 17 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Niepotrzebnie podawałeś kwote. Oceniając. Sa różności do zabawy nie ma kostki na napady. Za to duży + bo masz jaja....dinozaura , pfahahahahaha. Są naprawde dobrymi hukowcami! Dobrej zabawy. Cytuj
PuMeX 10 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Stuff nawet fajny ale szkoda,że wystrzeliłeś to co napisałeś wyżej stuff 7/10.Dobra tak jak malpiszon mi kazał tak napisać --->heh napisz,że Ch..... xD Cytuj
adrianosisko 0 Opublikowano 29 Grudnia 2011 dobry stuff, ale jak pisali poprzednicy, mogłeś zostawić tamte kostki. Ale mont everest i tak rozwali system tak to masz dużo zabawy. 8/10, a jak byś miał jeszcze tamte co wystrzeliłeś to 10/10 Co nie zmienia faktu, że stuff dobry. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi