Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pokażę wam całość mojego arsenału :D za wszystko dałem ok 300zł do tego dojdzie jeszcze Duży zestaw z biedronki za 25zł ;D
brb7Q.jpg
Nie wiem czemu ale fotke mi odwraca :/
72Q1b.jpg

Bo było do tego jeszcze:
-JW90
- BAZUKA 3
-Demon rakiety
-2 paczki cyrko
-Voo Doo
-12 sztuk rzymskich ogni
- rakietki ROcket ... x2
i
-2 paczki zimnych ogni.

Opublikowano

Szczerze nie widze tu 300zł...

Opublikowano

Szczerze nie widze tu 300zł...

Opublikowano

No chyba przepłaciłeś, bo to jest warte gdzieś 200pln.

Opublikowano

Dokładnie tak jak kolega wyżej ;)

Opublikowano

!!!! Jak dla mnie szału nie ma:) Tym bardziej jeśli rzeczywiście zapłaciłeś 3oo zł. Bo jedyny konkret to Mont Everest a reszta to zwykłe zabawki !!!!!! Jeślij faktycznie dałeś 3oo zł to nie źle ie nabili w butelkę :happy::happy::dry::dry::|

Opublikowano

Jakoś mało tego jak za 300zł :) chyba, że połowy już nie ma ??

Opublikowano

No mało na 300zł ale nie dodałem że tak jak kolega wyżej pisał że prawie połowy już nie ma :/
Bo było do tego jeszcze:
-JW90
- BAZUKA 3
-Demon rakiety
-2 paczki cyrko
-Voo Doo
-12 sztuk rzymskich ogni
- rakietki ROcket ... x2
i
-2 paczki zimnych ogni.
I naprawdę z tym co wypisałem 300zł bo ja nie mogąc już się doczekać trochę wypaliłem ;D a i były jeszcze 2 paczki korsarzy :D

Opublikowano

No, to trochę zmienia :happy: .

Opublikowano

Niepotrzebnie podawałeś kwote. Oceniając. Sa różności do zabawy nie ma kostki na napady. Za to duży + bo masz jaja....dinozaura :w00t:, pfahahahahaha. Są naprawde dobrymi hukowcami! Dobrej zabawy.

Opublikowano

Stuff nawet fajny ale szkoda,że wystrzeliłeś to co napisałeś wyżej stuff 7/10.Dobra tak jak malpiszon mi kazał tak napisać --->heh :D napisz,że Ch..... :D xD

Opublikowano

dobry stuff, ale jak pisali poprzednicy, mogłeś zostawić tamte kostki. Ale mont everest i tak rozwali system :) tak to masz dużo zabawy. 8/10, a jak byś miał jeszcze tamte co wystrzeliłeś to 10/10 :)
Co nie zmienia faktu, że stuff dobry.